1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Ziggo gaat CI+ ondersteunen

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door xahmol, 10 apr 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. @Anoniem:

  Kun je dan aangeven welke TV's in de tests worden meegenomen. Dus niet alleen merken maar ook typenummers.
  Ik heb zelf een Sony W5720 en lees dit forum dagelijks, op zoek naar nieuwe info.
  Ik wil best wachten tot de module klaar is en deze meteen aanschaffen maar als ik nu aan het wachten ben op iets wat toch niet gaat werken dan schaf ik me wel een HD ontvanger of Alphacrypt aan.

  Dus kun je in ieder geval aangeven of de Sony W5720 meegenomen wordt in de tests zodat ik weet of mijn toestel een kans maakt om gecertificeerd te worden. Er hoeven verder ook geen uitspraken over gedaan te worden. De enige vraag is of die meegenomen wordt?

  Ik hoor graag van je, bedankt voor alle informatie zover.
   
 2. ik ben het wachten ook wel een beetje zat.

  Vanmiddag even een Alphacrypt halen en dan ben ik ook klaar.

  CI+ zien we dan wel weer een keer. Denk dat het voor mij niet veel toevoegd. Ik neem niks op en kijk de normale zenders, nothing special.

  Blijf het wel volgen want dat doe je al prosumer (consument die alles wil weten voordat ie iets koopt en daarvoor vaak meer weet dan de verkoper :))

  He lekker, straks goed signaal op mijn teeveetje :)
   
 3. Deze TV heeft een CI+ slot, en de DVB-C tuner in deze TV is identiek met die in de W5500 serie van Sony. Deze TV werkt gewoon met Ziggo en met de nog door Ziggo te certificeren CI+ modules, klaar. En lees ook even wat ik hier pas nog heb geschreven.
   
 4. En in dit topic heb je het er ook uitvoerig over gehad, ik heb de 40W5710 en die is ook geschikt dus zal de 5720 ook geschikt zijn.:wink:
   
 5. Nee, idd, en het is nog maar de vraag of het perfect werkt als het op de markt komt.
  Want zo te horen streeft ziggo ernaar om het product perfect te laten zijn als het op de markt komt en dat is bij elke nieuwe technologie o.i.d. bijna onmogelijk.

  en een ander vraagje(weet niet of hiervoor goed zit):
  Als ik mijn tv (32pfl8404H, CI+ gecertificeerd) een zenderscan laat doen dan vind hij alleen maar analoge zenders(kijk zelf nu ook analoog). Moet hij niet ook automatisch digitale zenders vinden maar die niet kunnen afspelen?
  En is het ook niet zo dat je NED1,2,3 "gratis" digitaal ontvangen omdat die niet gecodeerd is?(zoiets had ik ergens gelezen, maar kan ook DVC-T zijn..)
   
 6. Even aan iedereen die het te lang vindt duren; zitten jullie te wachten op een product zoals internetplusbellen van KPN, wat de eerste jaren het amper gedaan heeft? Ziggo zal er echt wel alles aan doen om het zo snel mogelijk afgerond te krijgen. Ik houd nog even geduld...
   
 7. Voor de 32pfl8404 zal je eerst de firmware moeten upgraden, zie hier. Zie ook changelog:
  Q5481_0. 26.33.9
  - Unable to enter the network frequency for DVB-C installation.(Only applicable to country, Netherlands)
  - To preset/position analog channels from preset number 2001 onwards after channel installation.(Only applicable to country, Netherlands)

  Daarna opnieuw installeren en dan kan je Ned1, info & etalagekanaal digitaal kijken zonder decoder.

  Ben zelf het wachten eerlijk gezegd ook zat en het ermee eens dat de standaard kanalen ongecodeerd uitgezonden zouden moeten worden. Want om nu een alphacrypt te kopen en daarna weer een andere CAM...
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 1 jul 2009
 8. Tsja, want 105 euro afschrijven over een periode van 1.5 a 2 jaar is natuurlijk geen doen...Dan beter 80 forum pagina's volschrijven, en hopen op een beetje informatie van onze anonieme ziggo messias.

  :idea::censored::schater:
   
 9. Als er een betere garantie zou zijn dan die van Marketing Pipo Gradus zou dat geen probleem zijn.
  Echter ik zie alleen de opmerking dat er geen bewuste tegenwerking van de Alphacrypt cam is door Ziggo
  Garantie dat die blokkade bijvoorbeeld in september alsnog wordt ingevoerd wordt nergens gegeven.

  Voorlopig blijf ik wel tv kijken met de :censored:gecertificeerde :censored: decoder van Ziggo op een 8 jaar oude 4:3 CRT tv..
   
 10. tja, zit toch telkens meer te denken om naat KPN digi tv te gaan. "Ziggo gaat als eerst NED 1,2,3 in HD leveren" rofl...
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina