1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Ziggo gaat CI+ ondersteunen

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door xahmol, 10 apr 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. HTML:
  Je vergeet één ding. anoniem hóeft helemaal niks te vertellen over de voortgang. Het staat hem vrij zijn mond te houden. Ik zou als ik jou was gewoon dankbaar zijn dat hij überhaupt de tijd neemt om ons te informeren, iets wat vaak niet genoeg gewaardeerd wordt. Forumgebruikers info geven is hier als hongerige apen een broodje geven en dat ze daarna nog veel harder gaan schreeuwen.
  Volledig eens met Decibert!!
  HansJ
   
 2. Ik weet dat niemand daar problemen mee heeft. Maar ik zie dát dus als een apparaat dat door Digital Everywhere ontwikkeld zou kunnen worden om de problematiek met CI+ te kunnen omzeilen, omdat wellicht dan het gebruik van een Alphacrypt niet meer nodig is.
  Ach...ik ga het gewoon afwachten...komt tijd, komt raad! ;)
   
 3. Het gaat niet zozeer om de hoeveelheid info die er gegeven wordt, maar de manier waarop. Die is niet echt representatief te noemen voor een bedrijf van de grootte van Ziggo.
  Een voorbeeld is de manier waarop de informatie van heel globaal naar steeds specifieker ging: eerst werden er geen namen genoemd, nu wordt er al gepraat over de vooruitgang van individuele merken. Dat is niet echt voet bij stuk houden en lijkt me ook niet het beleid van een professioneel bedrijf. Los van het feit dat je als professionele organisatie niet zou moeten willen om flarden informatie naar buiten te brengen die alleen maar speculatie tot gevolg hebben.
  Verder vind ik de toon van Anoniem niet altijd even netjes. Als je uit naam van Ziggo spreekt (of een ander bedrijf for that matter), vind ik dat je, zelfs als je geprovoceerd wordt, rustig moet blijven. Post informatie, maar sta boven discussies. Als je op persoonlijke titel wilt bekvechten en halve informatie wilt posten, kun je beter een reguliere account aanmaken, naar mijn mening.
   
 4. Ik deel je mening niet, in elk geval niet op de wijze waarop je dit verwoordt.
  Ik heb het eerder geschreven, laten we blij zijn dat Ziggo (ik twijfel er geen moment aan dat Anoniem bij Ziggo zit, itt Cam de Groot) op deze wijze ons op de hoogte houdt. En uiteraard zou dat ook wat anders geformuleerd kunnen worden, maar laten we hier nou gewoon meer letten op de inhoud dan op de vorm.

  Als Ziggo dit niet zou doen zouden velen nu in het ongewisse zijn en wellicht dure apparatuur aangeschaft hebben die straks niet optimaal werkt. Dít helpt om dat te voorkómen, in elk geval ondergetekende heeft z'n beslissing even uitgesteld.

  Groet,
  JW
   
 5. We gaan richting half juni en er is nog geen lijst.
  Ik meen hier gelezen te hebben dat de tests met Samsung klaar zijn, waarom dan niet een (korte) lijst op de site zetten met de goedgekeurde tv's? En de lijst dan update wanneer er nieuwe tv's (Philips tv's zijn bijna klaar) goedgekeurd zijn.

  Zit al een maand zonder tv.....:cry: en ik wil eind volgende week een tv hebben.:pompom: Dus kom op met die lijst.:thankyou:
   
 6. anoniem zei:

  Nagenoeg afgerond is niet hetzelfde als klaar. Nog heel even dus.
   
 7. Nou op een Sony 46 KDL W5500 werkt alles geweldig.
  Geen beperkingen/
   
 8. Het bericht dat jij post is van 23 mei 2009. Zie http://ziggo-gebruikers.nl/forum/showpost.php?p=168439&postcount=351

  Daarna heeft Anoniem op 6 juni weer zijn eigen post (van 23 mei) voor een gedeelte weer geplaatst, omdat sommige leden niet konden lezen (discussie over welk merken nou halverwege waren met de testen).


  Dit zei Anoniem op 5 juni 2009 om 22:18. Hierbij ook bijbehorende post.

  http://ziggo-gebruikers.nl/forum/showpost.php?p=171273&postcount=480
   
 9. Ah dank, die post stond me niet meer bij.
   
 10. Wat dus ook betekend dat hij de lijst te leveren door samsung (helaas) nog niet heeft... Want hij zegt dat hij de lijst zal posten.. Hoewel ik me zeer kan voorstellen dat hij misschien moet wachten tot de andere 3 uit de eerste test rondes klaar zijn, zodat samsung niet een oneerlijk voordeel heeft en eerder als anderen "gecertificeerde" toestellen kan leveren. Lijkt mij een normale regel die in een test contract staan.

  Ik begrijp de gemoederen... zit zelf ook op de schop over een aanschaf. Maar zal wachten totdat de lijst er is..

  Arjan


  (edit : typefouten)
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina