1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Ziggo gaat CI+ ondersteunen

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door xahmol, 10 apr 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. SAmsung iDTV worden ontwikkeld vanuit de TV divisie, niet vanuit de STB divisie. Dit staat volledig los van elkaar. We hebben de test software ontvangen voor de 9401, we konden de software alleen niet laden op de development ontvangers. We wachten op de juiste software.
   
 2. Ik vroeg al eerder halverwege wat? De meeste hier, waaronder ik, zijn niet op de hoogte van het traject dat gevolgd moet worden. Daarom leiden dit soort korte antwoorden voor "leken" tot misverstanden én valse verwachtingen. Waar ik uitkeek naar half juni, zal ik nu, als Philips geinteresseerde, maar geduldig verder afwachten. Maar ik vrees dat het nog wel een maandje of wat zal duren als 't al voor de vakanties rond komt.:roll::sad:
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 6 jun 2009
 3. Het antwoord op die vraag doet er eigenlijk niet toe. Het is met dit soort tests en nieuwe producten nooit te voorspellen exact wat voor termijn je aan moet denken. Dan kan er beter niks vermeld worden, is er minder om over te speculeren.
   
 4. Hmmm, dat ben ik niet met je eens. Ben van beroep softwareontwikkelaar en ook van de testers bij ons wordt gewoon verwacht om een planning af te geven. Onzekerheden vertalen zich hierbij in marges. Hoe heeft Ziggo anders ooit een Business Case geschreven om CI+ te gaan gebruiken?
   
 5. Ja natuurlijk is er wel een planning, alleen die is niet voor het grote publiek. Wat nou als ze vlak voor de voorspelde datum een probleem tegenkomen wat een week duurt om te verhelpen? Of onvoltooide software op de markt brengen, of de datum een week uitstellen. Omdat iedereen meteen een streefdatum ziet als een belofte barst de hel dan los. Dan zitten de klanten wel fout, maar probeer ze dat maar 'ns bij te krijgen. Beter om geen data te noemen als je niet 100% zeker bent.
   
 6. Behalve dat ze een datum (geen streefdatum) hebben genoemd en deze zonder taal of teken laten passeren. (Behoudens de zeer gewaardeerde input van Anoniem op dit forum)
   
 7. Ja en, wat had je dan verwacht? Ze geven geen exacte datum af (zie http://ziggo-gebruikers.nl/forum/showpost.php?p=171454&postcount=495) oftewel de reactie van Decibert. Je moet gewoon wachten totdat een merk/type de certificering doorloopt en wordt vrij gegeven... Als dan de cam ook nog beschikbaar is dan heb je een kompleet plaatje.

  Gert.
   
 8. je zei toen philips halverwege. hoever is philips nu ongeveer ? overigens ik heb geen flauw idee over wat voor een tijdsbestek we praten bij zoiets. een paar weken? maanden? half jaar?

  verwacht je dat philips klaar kan zijn voor augustus?
   
 9. ik heb 2 week geleden een sony gekocht ,toevalig met een tuner. ik kan digitaal nederland 1 zien maar voor de rest heb ik bij de winkel gevraagt ,moet een alphacrypt cam kopen voor 180 euro. heb een beetje rond gelezen ,het werkt niet allemaal zo als het moet begrijp ik. Maar als klant begrijp ik niet waarom zo veel geld terwijl zo een kast zo als wij hebben veel minder geld kost. wat maakt de CAM zo duur en wat zou kosten de CAM van ZIggo als dat op de markt komt. alvast bedank
   
 10. Dan moet je aan die verkoper vragen of hij wel goed bij zijn hoofd is met die 180 euro. Als je een beetje je best doet met zoeken op het internet dan is hij in webshops verkrijgbaar vanaf zo'n 100 euro exclusief verzendkosten. Verder zijn er ook via marktplaats e.d. tweedehands AlphaCrypt Classic CAM's te vinden.

  Hangt helemaal af van het merk en type TV en zelfs bij Sony zijn er verschillen tussen de diverse series.

  Een beetje zelf zoeken op dit forum kan geen kwaad.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina