1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Ziggo gaat CI+ ondersteunen

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door xahmol, 10 apr 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Het lijkt erop dat er twee uitvoeringen zijn van de LE40B650, namelijk een LE40B650T2W en LE40B650T2P. In de Engelse handleiding van de LE40B650T2W wordt alleen gesproken over een DVB-T tuner en een standaard DVB CI slot. In de Engelse handleiding van de LE40B650T2P wordt gesproken over zowel een DVB-T als een DVB-C tuner en ook over zowel een standaard DVB CI slot als een CI+ slot. Ik denk dat je dus even moet nagaan welk type je nu precies hebt.
   
 2. Precies.
  Aangezien Sony niet aan aftermarket firmware updates doet, heb je als bestaande gebruiker simpelweg pech gehad wanneer na certificering door Ziggo ineens dezelfde modellen op de markt komen met nieuwere firmware.
   
 3. De nederlandse website van samsung had volgens mij 2 weken geleden nog staan bij de LE40B652 dat er een CI+ slot bijzat. Deze week is die info niet meer terug te vinden... (Grrrr...) Dit was de versie die ik eigenlijk zou willen hebben. Lijkt erop dat ze de linux firmware niet willen/kunnen updaten ?? (gokje?)

  We zullen moeten wachten. Gelukkig krijg ik mijn vakantiegeld pas volgende maand en wordt ik dus niet verleidt om nu al een nieuwe te kopen. Anders even afwachten of de gasten die nu de GPL source van de firmware hebben niet deze functionaliteit kunnen overzetten van de nieuwere modellen naar de oudere. Die samsungs hebben mooie mogelijkheden als je zelf de firmware will "hacken". Eigen RSS kanalen etc toevoegen of zelfs eigen websites weergeven... Wordt leuk.

  Arjan
   
 4. hallo,
  na ongeveer 48 pagina's leesvoer ben ik inmiddels iets wijzer geworden over de te verwachten ondersteuning van CI+ door ziggo. de "belangrijkste" bron van info lijkt mij anoniem te zijn. misschien dat hij/zij mij nog ietsje wijzer kan maken, ik blijf namelijk met 2 vraagjes zitten die misschien wel zijn beantwoord (indien ja, mijn excuses) maar die ik niet voorbij heb zien komen. ik sta namelijk op het punt om een lcd te kopen maar ben er nog niet geheel uit. (twijfel tussen met name philips en samsung)

  1 - men geeft aan dat ziggo nog met testen bezig is en dat zodra de testen zijn voltooid dit zal worden gepost. is het misschien mogelijk om een (natuurlijk volledig vrijblijvende) ruwe "releasedate" aan te geven voor de verschillende merken? (philips sony samsung)

  2 - kan iemand mij vertellen waar op de site van ziggo deze info staan (of zal worden) vermeldt ?
   
 5. Misschien dat dit wat duidelijker is?
   
 6. Als Sony niet aan aftermarket firmware updates doet, waarom waarom stoppen ze dan in de W5500 serie in het instellingen menu de mogelijkheid om een systeemupdate te doen via USB?
  Lijkt me dus dat ze voor deze tv's dus wel firmware updates beschikbaar gaan stellen. Anders hadden ze deze mogelijkheid wel in een of ander verborgen service menu gestopt in plaats van in een algemeen toegankelijk menu.
   
 7. @Anoniem

  Kun je nog een keer een update geven, wanner de lijst met gecertificeerde toestellen online komt en wanneer de Cam module beschikbaar is.
  Heb namelijk het forum intensief gevolgd maar de datum lijkt iedere maand weer op te schuiven.
  Gaat het nog een week duren of eerder een maand?
   
 8. precies, ik heb de Sony 40W5710 en daar zit die systeem update ook op. Zal toch niet voor niks erop zitten.
   
 9. De testen met Samsung zijn afgerond. Ik wacht alleen op de lijst met modellen die afgeleid zijn van het geteste SAmsung platform. Zodra ik de lijst ontvangen heb zal ik 'm publiceren. Met LG hebben we vorige week nog twee problemen gevonden tijdens de end-to-end CI+ testen. Eén probleem is inmiddels opgelost en het tweede is in onderzoek. Ik verwacht dat dit laatste probleem in de komende dagen wordt gefixed. We zullen daarna nog een aantal regressie testen uitvoeren. Bij LG betreft het 2 modellen ( elk in 32" en 40"). Ik heb de model nummers zo niet bij de hand. Zodra de laatste problemen opgelost zijn zal ik deze model aanduidingen eveneens op het forum plaatsen.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina