1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Ziggo gaat CI+ ondersteunen

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door xahmol, 10 apr 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Dat zijn jouw woorden. Ik zeg alleen dat niet elk probleem op de alphacrypt moet worden geschoven. En de (oudere) Sony's zijn wel berucht vwb de compatibiliteit met alphacrypt.

  Gert.
   
 2. Maar ik heb het over de nieuwere modellen.
   
 3. Ja, en?

  Gert.
   
 4. Nee dat is niet de reden. De reden is dat sommige premium content providers een volledig beveiligd signaalpad eisen (lees: volledige controle willen hebben over de content en wat de klant daarmee wel en niet kan doen). Zoals je hier op het forum kunt lezen komt het bij zogenaamde gecertificeerde ontvangers evengoed regelmatig voor dat bepaalde kanalen die wel zouden moeten werken toch niet werken. Dat kan dan bijvoorbeeld liggen aan interferentie door slechte bekabeling of veroorzaakt worden door software fouten bij Ziggo. Dat soort problemen zullen echt niet als sneeuw voor de zon verdwijnen met CI+.
   
 5. Certificeren kan ook met ci hoor, maar dan heeft onze kabelboer niet zoveel kontrole over de content dan met ci+. ci+ is geen wondermiddel maar een methode voor de kabelboer om te bepalen wat er met de content gaat gebeuren.

  Gert.
   
 6. Dat verhaal over de rechten weet ik, maar het ging in dit geval over de technische werking en dan is Alphacrypt wat Aston is voor CanaDigitaal:
  het werkt in de meeste gevallen prima,maar wordt niet ondersteund door de provider. Houdt in dat dat inderdaad aan van alles kan liggen, maar dus ook aan de tv. En daar zijn recente voorbeelden van te vinden in dit forum.
   
 7. Ik begrijp je vraag niet. Je had het hierboven over oudere modellen.
   
 8. Hallo,

  Weet iemand(van Ziggo) of jullie de Philips 32PFL8404H al hebben getest en of die gecertificeerd wordt door jullie. Ik weet namelijk voor 99% zeker dat ik hem wil kopen, alleen hangt die laatste ene procent af of hij ci+ gecertificeerd is. Als jullie weten hoe het met dit model ervoor staat (al getest/bezig met afronding/gecertificeerd) dan zou ik dit zeer graag willen weten. Het is voor jullie een kleine moeite om te zeggen of hij CI+ compatible is, maar voor mij is het het verlossende woord.
  Bij voorbaat dank.
   
 9. Doman

  Doman Forum Member

  Berichten:
  2.675
  Ziggo:
  Internet & Televisie
  Gebied:
  fZiggo
  Meer...
  Lid geworden:
  20 sep 2005
  Die TV heeft CI+, er staat een CI+ logo in de beschrijving/handleiding.
  Daar hoeft niets aan "gecertificeerd" te worden verder.

  Of de TV aan de extra eisen van Ziggo voldoet is natuurlijk iets anders. :wink:
   
 10. Ow, sorry voor de verwarring.
  Maar ik bedoel natuurlijk of de tv door ziggo wordt ondersteund:wink:
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina