1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Ziggo gaat CI+ ondersteunen

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door xahmol, 10 apr 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Dit was best een geinige post en ik ben bang dat er ook nog eens een kern van waarheid in zit. Maar dit soort vragen aan een Mod is net zo smerig als het vragen om een gele kaart bij een voetbalwedstrijd. Bah!
   
 2. Ik ben overigens wel benieuwd wat Ziggo gaat doen met (nog) niet gecertificeerde CI+ TV eigenaars die momenteel van een Alphacrypt gebruik maken op het moment dat de CI+ CAM op de markt komt (en dus ook waarschijnlijk de Alphacrypt op zwart zet). Die kunnen dan niet meer digitaal kijken terwijl wel een abonnement loopt. Gaat Ziggo die mensen tegemoet komen of is dit wat Dhr. Vos bedoelde met "die mensen hebben pech"?

  Ik heb al een vermoeden welke optie 't wordt... :no:
   
 3. Om deze (in mijn ogen) overigens onzinnge vergelijking (maar ik vind hem toch wel leuk) door te trekken:wink:;

  Wij van WC-eend adviseren WC-eend! Als uw toilet niet voldoet aan de eisen van WC-eend, dan gedogen wij dat u WC-eend voor de komende anderhalf tot 2 jaar kunt blijven gebruiken, zodat u voldoende gelegenheid heeft om uw toilet te vervangen of aan te pasen.
  Heeft u echter een toilet die in potentie gechikt is voor WC-eend, maar (nog) niet door ons is goedgekeurd, dan moeten wij helaas binnen afzienbare tijd het gebruik van WC-eend voor uw toilet onmogelijk maken. Dit is natuurlijk niet bedoeld om u tegen te werken maar om verwarring omtrent het gebruik van WC-eend te voorkomen.

  Ik weet het, (misschien) heel erg flauw. Maar ik kon het niet laten!:wink:
   
 4. Tja, dat zal dan wel een CI+ Cam kopen worden. Want als ik Anoniem goed begrijp zullen ook niet 'Ziggo gecertificeerde' CI+ TV met de Ziggo CI+ Cam wel beeld geven. Alleen zullen niet alle Ziggo functies (lees: kanalen in volgorde zetten en zo) ondersteund worden. Die mensen hebben dus de pech dat ze de Alphacrypt gekocht hebben...
   
 5. Wij van WC-eend zeggen: :schater:
  Als U vind dat uw 'gecertificeerde' toilet niet voldoende doorspoelt dan adviseren wij (functionerend als uw WC-eend helpdesk) U om uw toilet met een zo kort mogelijke waterleiding te verbinden met het wop (waterleiding overname punt) zodat wij U, als WC-eend, kunnen adviseren bij het oplossen van uw probleem. Wellicht dient U een WLV (WaterLeidingVersterker) te installeren. Maar U dient te begrijpen dat wij, als WC-eend, nooit verantwoordelijk gehouden kunnen worden voor het niet-korrekt functioneren van uw 'gecertificeerde' toilet mocht deze om onduidelijke redenen dienst weigeren. En nee, wij zijn, als WC-eend, geenzins van plan een spoelcapaciteits-update uit te brengen waardoor wellicht uw 'gecertificeerde' toilet weer normaal zou kunnen functioneren.

  Gert.
   
 6. We mogen wel oppassen, dat WC-eend uiteindelijk niet de schuld krijgt van alle ellende! Zeggen ze straks bij Ziggo: "Tja meneer, dan moet u toch echt bij WC-eend zijn"! :):schater:
   
 7. Ik heb het gevoel dat de HD van WC-eend beter functioneert dan die van onze kabelboer... Bij WC-eend kunnen ze niet herhaaldelijk vragen om het toilet te resetten naar de standaard-instellingen of 'trekt U eens de stekker uit uw toilet terwijl U de spoelknop ingedrukt houdt.'. :schater:

  Gert.
   
 8. Die uitspraak van Anoniem heb ik dan toevallig gemist, maar als dat inderdaad zo is dan vind ik 't prima. Sterker nog, certificeer mijn type TV dan maar nooit want hoe minder Ziggo voor mij kan bepalen hoe beter...

  Overigens herinner ik mij nog wel de uitspraak van Anoniem waarin hij vertelt dat de Philips TV's nog een error geven, dus mijn vraag blijft eigenlijk min of meer open staan maar dan ipv "CI+ gecertificeerd" "nog niet werkend icm Ziggo"...
   
 9. eerder gelezen vanavond ...........

  we zijn al tweee uur verder .......................

  kleine 40 minuten te gaan ....
  dan hopen we dat we dan EINDElijk wat meer weten

  over de Samsung serie van 48 stuks
  in eeerdere genoemd bericht van Anoniem ........

  denkende dat dit byna alle tv zyn die in de winkel nog te koop kunne zyn ????
  volgens een reclame boek werk 2009 genaamd .....

  passion for perfection..........
  with thge inovation of Samsung
  imagination lives

  Samsung Audio & Video 2009
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 12 aug 2009
 10. Het lijkt wel Sinterklaasavond. 'Krijg je lekkers of de roe'?
  Of, misschien wel helemaal niets!:wink:
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 12 aug 2009
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina