1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Ziggo gaat CI+ ondersteunen

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door xahmol, 10 apr 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. wie koopt er dan ook philips ! :oyeah:
  wel veel slap ge(praat) over CI+ maar hoe zit het met de gewone common interface ? word de kaart niet herkend of zijn er andere limitatie's ?
  het is nu nog gokken maar wie gaat het straks testen ? misschien een goed onderwerp voor een nieuwe discussie...?
   
 2. Veel mensen raken het einddoel wel behoorlijk kwijt in deze discussie.

  Ziggo is er niet op uit om mensen te benadelen door een of meerdere fabrikanten uit te sluiten, het gaat tenslotte om de consument. Wat voor een doel heb je als je een product op de markt brengt waar maar 1 of 2 merken het bij doen dat is kapitaal vernietiging ...

  Men verwacht gewoon weg te veel. In Nederland gaat er veel mis kwa electronische middelen (C2000 , OV chipkaart) en dat voor een land wat kennis technologie predikt.
   
 3. Gelukkig gaat er ook veel goed in dit land hoor. Nederland behoort tot de top met pc-bezit, tot de top met breedbandaansluitingen en tot de top met internetsnelheden.
   
 4. We dwingen niets af, alleen krijg je geen support op je TV vanuit Sony met bugfixes, maar dit is uiteindelijk je eigen keuze.
  Verder loop je het risico dat de CI+ CAM niet optimaal samenwerkt met je TV ondanks dat het toestel CI+ complaint is. De CI+ compliancy testen beperken zich tot het security deel en niet tot verschillende aspecten in de communicatie tussen CAM en TV. Hier is in de laatste maanden erg veel aandacht aan besteedt en effort ingestopt door de verschillende CE- en CAM fabrikanten. Dat ik ookjuist de reden dat de meesten CE fabrikanten geen CI+ uitingen hebben aangebracht. We zullen tevens zijn dat de nieuwe versie CI+ specificatie op een aantal punten aangepast zal zijn. We moeten met nieuwe technologie altijd door een 'learning curve'
   

 5. Voor LG zijn alleen de modellen van toepassing, zoals aangegeven op de portal. Er zijn geen andere modellen die in aanmerking komen voor certificering CI+ / ziggo.
   
 6. Twigger en Kobus, de veronderstelling van Kobus is juist. dit heb ik ook uitgelegd per PM
   
 7. Dat zijn net de twee modellen die niet zo gangbaar zijn
  terwijl de meest gangbare modellen zoals de LH4000 LH5000 LH7000 niet CI+ ondersteunen terwijl ze wel werken met de alphacrypt icm ziggo
   
 8. Anoniem,

  Kun je, en wil je, aangeven welke Philips toestellen er getest worden voor de CI+ certificering?
   
 9. @ Anoniem, kun je al iets meer vertellen over de Samsung serie's?
   
 10. Deze zitten niet in het huidige LG assortiment !? :roll:
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina