1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Ziggo gaat CI+ ondersteunen

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door xahmol, 10 apr 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Nieuw hier op het forum en net als alle anderen aan het wachten. Begrijp van Anoniem dat de V- en W series van Sony getest worden. Ik wil zelf de Z5500 aanschaffen. Naar mijn id super tv! Vraag aan Anoniem wanneer worden de Z-series getest? Ik mag toch aannemen dat topmodellen niet buiten gesloten worden van de testen?
   
 2. Sorry voor het niet volledig geven van informatie, ik bedoelde met het scannen dat ik natuurlijk het netwerk ID en frequentie moet invoeren. :wink:
   
 3. Het lijkt mij dat je er wel vanuit mag gaan dat de hele nieuwe serie 5500 wordt gecertificeerd.
  Als ik lees hoeveel modellen er zijn en welke allemaal worden getest dan ga ik er wel een beetje vanuit dat alle CI+ uitgevoerde TV's vroeg of laat gecertificeerd worden. Of er moet een goede reden voor zijn dit niet te doen.
   
 4. Als zeer ervaren Philips gebruiker vrees ik toch dat ik Anoniem het voordeel van de twijfel moet geven. Als er iets is waar Philips notoir beroerd in is, is het in hun digitale TV software. Ik trap er iedere keer weer in (lees: als ex Philips werknemer blijf ik veel te chauvinistisch:cry:) maar ik heb zelden zoveel ellende gezien als met Philips set top boxes en Philips digitale TV's...
  En die antwoorden van de Philips helpdesk doen mij iets te veel denken aan de antwoorden van de Ziggo helpdesk: goed bedoelde bla bla, zonder dat ze weten wat er werkelijk aan de hand is.
   
 5. Hoe kom je hier nu weer bij? Er zijn meerdere 'niet goedgekeurde/gecertificeerde' decoders (alphacrypt/dm's/windows media center/topfield/floppydtv e.d.) bruikbaar op ons kabelboer netwerk. Dat ze niet gecertificeerd zijn houdt niet in dat ze niet werken... En de ondersteuning van deze decoders is vaak (99.9%) beter dan de ondersteuning van onze kabelboer m.b.t. evtuele problemen.

  Gert.
   
 6. Samsung ondersteunt dus een favorieten lijst, begrijp ik uit je eerdere postings. Sony dus niet meer na de onbedoelde firmware update (tenminste, niet "zapbaar" dus niet werkbaar). Heeft Philips ook een fatsoenlijke zapbare favorietenlijst?
   
 7. Bij de nieuwe (xx04) Philips modellen kan je één lijst met favorieten instellen en daar doorheen zappen. Verder zijn er nog de standaard lijsten met 'alleen analoog' en 'alleen digitaal'. En de zendervolgorde is zelf aan te passen.
   

 8. Ik heb de Philips op dit punt nog niet beoordeeld. De Samsung heeft meerdere vormen van favorieten lijsten maar als je het echt wilt zien dan adviseer ik je gewoon een toestel te bekijken bij een retailer. Ik zal in de komende dagen aangeven welke software er minimaal gebruikt moet zijn.
   
 9. Ik heb zelf de Samsung UE46B7020. Komt er binnenkort ook een lijst van Samsung tv's uit? Ik heb via eerdere postings vernomen dat je een W serie en een P serie hebt, maar mijn tv heeft als einde WP.

  Tevens zie ik niks van die extensies op de samsung site. Voor zover ik weet hebben alle 7020 CI+

  Groeten André
   
 10. De serie staat wel op de Samsung site, klik hier maar even.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina