1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Ziggo gaat CI+ ondersteunen

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door xahmol, 10 apr 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Na 5 dagen wachten eindelijk reactie van Philips

  PHILIPS

  Geachte xxxx,

  U heeft ons gevraagd of de problemen met het installeren van de CI+ CAM nu zijn opgelost.

  Ziggo zou al een jaar een CAM uitbrengen die compatibel zijn met onze TV's. Het laatste nieuws is dat deze zomer deze CAM module zou uitkomen. Philips heeft vorige week overleg gehad met Ziggo, dus wij verwachten dat er snel meer bekend zal worden. Wij kunnen momenteel u nog geen echte duidelijkheid geven of het nu is opgelost. Onze welgemeende excuses.

  Met vriendelijke groet,

  Philips Nederland

  Mede Philips TV gebruikers: Het ziet er naar uit dat de installatie problemen niet voor het eind van de maand opgelost zijn.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 10 aug 2009
 2. @Anoniem, is het correct dat de Samsung lcd een 'schaduwlijst' bijhoudt zodat je wel zenders kunt switchen?. of werkt dat alleen maar met de basislijst(analoog) en niet voor de digitale zenders de je via CI+ krijgt?
  Ik vraag dit omdat ik toen ik men Samsun Lcd tv kreeg ik de TV heb laten scannen op digitaal en analoge zenders. De 'lijst'klopte met de decoder(IRC FOX). Alleen kon ik de digitale zenders niet bekijken, logisch natuurlijk(op NED 1 HD na). Liet ik de Samsung alleen op analoge zenders scannen verschilde de lijst ten opzichte van de decoder( sommige zenders stonden niet op dezelfde plaats( sbs6, veronica, rtl 5,6,7. Die zenders kon ik wel verplaatsen. Daarom mijn vraag.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 10 aug 2009
 3. Sony en Ziggo tekenen overeenkomst voor de doorgifte van films

  Je kan ieder geval wel zie dat er de laatste maanden meer gewerkt is aan het huwelijk van Ziggo met Sony en LG dan met Philips.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 10 aug 2009
 4. Waarop baseer je dat? Ziggo kan er toch niets aan doen als de software van Philips niet ok is? Je kunt veel van Ziggo zeggen maar ik denk toch echt wel dat zij ook liever zien dat er zoveel mogelijk TV's door hun certificering heen komt (scheelt ook nog een hoop hertest werk.)

  Ik ben zelf in afwachting totdat Philips TV's eindelijk worden goedgekeurd zodat ik een Philips kan gaan kopen.
   
 5. Kijk dat is nu een helder en overduidelijk antwoord.
  Bedankt ! :oyeah:
   
 6. Er zijn de afgelopen maanden heel veel mensen geweest die al een Philips TV hebben gekocht. Vooralsnog zijn er installatieproblemen die waarschijnlijk met een software update opgelost kunnen worden.
  Zowel Philips als Ziggo kunnen / willen niet reageren of dit voor de gebruikers nog op tijd (voor de verkoop van de CI+ CAM) aangepast zal worden.
   
 7. Ik weet niet waarop je deze uitspraak baseert. Indien Sony de sorteer functie herstelt, dan kan de gebruiker de niet gebruikte zenders toch gewoon naar het eind van de lijst schuiven. Dit is tevens door Sony gebruikers geopperd.
   
 8. De analoge kanalen worden v.w.b de positie op een willekeurige plaats gezet, omdat samsung waarschijnlijk geen gebruik maakt van ACI (automatc Channel Installation). Bij Digitaal sturen wij de posities mee. Bij Samsung TV die wij getest hebben worden verschillende lijsten gebruikt, die je zelf naar keuze kunt indelen/samenstellen. Met de goedgekeurde modellen kun je niet scannen maar alleen een installatie uitvoeren, via het invoeren van een frequentie en een netwerknummer. Als dit in jouw situatie niet hoeft dan beschik je over oude software die wij niet kennen.
   
 9. Sony heeft er toch ook veel belang bij, om dit goed ter regelen. Ik heb het voornemen de 40Z5500 te kopen, als deze gecertificeerd is. maar mocht sony geen goeie sorteerfunctie implementeren, zal ik zeker voor een ander merk kiezen.
   
 10. Oftewel, je hebt mazzel vanwege je (verouderde) firmware dat je geen gecastreerde tv hebt.

  Gert.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina