1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Ziggo gaat CI+ ondersteunen

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door xahmol, 10 apr 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. De reactie van de maker van Alphacrypt is trouwens hier te vinden.
   
 2. Nee hoor... Zoals ik het begrijp is CI+ er met name om te voorkomen dat DIGITALE content wordt opgenomen. Ik vind het prima om de digitale content om te zetten in analoge content en dat op te nemen. Dan mag op zich het digitale stuk wat mij betreft CI+ zijn. (Hoewel ik net dat verhaal van de Mascom topman heb gelezen en dat geeft me een andere indruk.)
  Maar zodoende heb ik nog de functionaliteit die ik nu heb, alleen ik heb analoog signaal in plaats van digitaal. Ik heb FloppyDTVs vooral voor het gemak. Dat ik nu digitaal kan opnemen is alleen maar mooi meegenomen. Ik vond echter de kwaliteit van het beeld van mijn standaard Samsung settop box ook prima!

  Als je uit mijn reactie dacht op te maken dat er niets bijzonders aan de hand was heb je de verkeerde ;) Niet negatief bedoeld, maar ik geef hier enkel mijn mening en mijn idee van zaken. Ik heb niet echt de diepgaande technische kennis die één en ander 100% kan verklaren. De beweegredenen voor Ziggo om één en ander te doen en te zeggen weten we allemaal niet!
   
 3. Bedankt! Dit vind ik nou eens een zinnige toevoeging! Kun je hier mensen puntjes geven? Dan krijg je ze van me!
   
 4. Eerlijk gezegd...sinds de toevoeging van The Doman van 14:48 uur vanmiddag... vind ik dat Ziggo zich niet meer zo mag verschuilen achter het niet ondersteunen van CI! Ze adverteren er zelf ook mee!
   
 5. Doman

  Doman Forum Member

  Berichten:
  2.675
  Ziggo:
  Internet & Televisie
  Gebied:
  fZiggo
  Meer...
  Lid geworden:
  20 sep 2005
  Laatst bewerkt door een moderator: 4 apr 2009
 6. Deze reactie acht ik ver beneden peil (En dan heb ik het niet over de vele Duitse spelfouten die erin staan.).:no:

  En eerst alle feiten goed doorlezen vond je kennelijk niet nodig, want dan had je de conclusie moeten trekken dat er tot nu toe alleen maar Alphacrypt is en verder niks!
   
 7. Heinz, wo ist mein Fahrrad?
  Korrekte spelling zo? (zei de man de bijna wekelijks in duitsland te vinden is)

  Nou, er is nog een range aan 'niet-gecertificeerde' stb's die meer bieden dan de door onze kabelboer gecertificeerde stb's. En dat zonder Alphacrypt...

  Gert
   
 8. In beide reacties omzeil de punten waarom het draait.
   
 9. .
  Weet de Consumentenautoriteit ( www.consumentenautoriteit.nl/ ) van de plannen van Ziggo, wie heeft hierover al eens met hun contact over gehad?

  Het gaat niet om Ziggo te dwarsbomen maar om openheid / duidelijkheid / op tijd bekendmaken / overgangsperiode enz.

  Overigens het niet ondersteunen van Alphacrypt zou in kunnen houden dat TV's die hier gebruik van moeten maken niet verkocht hadden mogen worden.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 5 apr 2009
 10. Bij een tv is het volgens mij altijd gebruik kunnen maken van CI. Maar ik denk wel, dat de IT's, Expert, Dixons enz verkopers dit soort tv's gewoon hebben verkocht als:"Geweldig, met Alphacrypt CAM is er gewoon digitaal Ziggo signaal te ontvangen en bekijken! Ik heb hem zelf ook!"

  Nu kun je dat zo'n verkoper misschien iets minder kwalijk nemen. Maar de persoon die namens zo'n bedrijf dat soort tv's in het assortiment opneemt zou daar wel over na moeten denken!
  Ook vind ik dat ze bij bedrijven als QMotion ook wel iets voorzichtiger mogen zijn. Mensen kopen daar media centers van rond de € 2000,- zonder te weten dat ze het risico lopen dat de boel na een tijd misschien niet meer werkt. Of ik moet het hier mis hebben en QMotion regelt tegen die tijd kostenloos een andere oplossing. (Ik zou dan uiteraard ook graag weten wat die oplossing dan is ;))
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina