1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Ziggo gaat CI+ ondersteunen

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door xahmol, 10 apr 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. dat verrast me ook, op zich erg leuke functionaliteit. Een stream van 8 Mbit een uur timeshiften kost ook maar een 3,6 GB opslagruimte dus dat is goed te doen met een geheugenkaartje.
  Opnemen zal er echter voorlopig niet in zitten. 200GB is daarvoor toch wel een minimum
   
 2. Ben ik met je eens Cees. Het valt mij ook al een tijd op dat er wel heel negatief wordt gereageerd door een aantal mensen. Ook naar anoniem die veel vrije tijd steekt in het beantwoorden van vragen in het forum.
   
 3. Waarom zo'n groot verschil? Het lijkt me dat een uur timeshiften net zoveel geheugen inneemt als een programma van een uur opnemen.
   
 4. Zolang het inhoudelijk blijft en niet op de persoon gericht zou het geen probleem moeten zijn.
  Laat Ziggo eens met feiten komen (betreffende CI+):
  - Wie zijn die contentproviders waar ze het steeds over hebben? Heeft Ziggo andere zenders dan Canal+ en Caiway?
  - Waarom wordt de CI CAM in CI+ sloten geblokkeerd terwijl er met een Humax 5050 zonder problemen naar de PC kan worden gekopieerd en met de FloppyDTV in een PC werkt alles ook probleemloos?
  - Waarom wordt de CI CAM blokkering in CI+ sloten niet alleen toegepast op de zenders van de contentproviders die dit zo graag willen?

  Dit zijn mijn inziens redelijke vragen. Maar op de één of andere manier zijn die nieuwswebsites niet in staat dit soort kritische vragen aan Ziggo te stellen, waardoor mensen (misschien wat negatief :grin:) hun antwoorden hier proberen te halen. Wanneer dit soort vragen wel zouden worden gesteld en Ziggo zou daar antwoord op geven, dan zou Anoniem hier ook niet zijn vrije tijd op dit forum hoeven te besteden.
   
 5. Doman

  Doman Forum Member

  Berichten:
  2.675
  Ziggo:
  Internet & Televisie
  Gebied:
  fZiggo
  Meer...
  Lid geworden:
  20 sep 2005
  Inderdaad,
  Deze vragen worden nu juist niet gesteld (of bewust ontweken?) op de ons bekende sites waar de Ziggo woordvoerder regelmatig zijn verhaal mag komen houden. :roll:

  En wat betreft het copieeren naar de PC met officiële Ziggo ontvangers, met de oudere Humax en Siemens PVR's is dit ook altijd al zonder restricties mogenlijk geweest.
   
 6. Omdat ze graag willen dat je een (ci+) cam van hun koopt (en dus extra opbrengsten voor de kabelboer) in plaats van een Alphacrypt? Dat is het enige dat ik kan bedenken. :wink: Een andere reden is er niet, denk ik...

  Gert.
   
 7. Zonder eea tot op detail in te gaan, kun je je ook afvragen waarom een aantal mensen negatief reageert! Daar zal ook wel een reden voor zijn!
  Ik ervaar persoonlijk ArChie's reacties op als kritisch (naar Ziggo), met verstand van zaken en niet direct "op de man gespeeld", hoewel je misschien "kritisch naar Ziggo" indirect kunt opvatten, als kritisch naar 'anoniem', aangezien hij min of meer Ziggo vertegenwoordigt op dit forum.

  Juist door de kritische opmerkingen van oa ArChie houdt dit forum, naar mijn idee, zijn waarde en blijft iedereen alert.
  Ik zou dan ook zeggen: "ArChie (en anderen), ga zo door"! Aan eenzijdige informatie/opmerkingen hebben we ook niets (althans ik in ieder geval niet)!

  Juist door het kritisch naar elkaar toe zijn met pittige discussies (overigens wel met het nodige respect tov elkaar) is dit een waardevol forum!
   
 8. En hier ben ik het uiteraard volledig mee eens! ArChie is kritisch, wellicht soms te (sommigen vinden van wel, ik vind van niet), maar hij heeft waardevolle kennis over de zaken die spelen vwb de kabelboer-perikelen en kan dat onderbouwen met feiten en legt vaak de vinger op de zere plek die ontstaan is door een aktie van de kabelboer. Ik zie er, in ieder geval, geen '"flame-achtige" opmerkingen' op eventuele 'denigrerende' toon in. Kijk, Anoniem zit zowiezo in het midden van 2 kampen, of hij nu door links of rechts geslagen wordt, tsja hij verwoordt het idee van de kabelboer, dat geloof je op z'n woord of je hebt er andere gedachten bij...

  Gert.
   
 9. Volgens mij gebruiken de meeste mensen hier Ziggo als naam om op af te geven en niet Anoniem persoonlijk.
  Aan de andere kant begrijp ik de negativiteit richting Ziggo wel want dat gevoel heb ik zelf ook bij Ziggo. Aan de televisiekant is er nog geen één apparaat waar Ziggo zich mee bemoeit heeft dat 100% goed werkt. Dan bedoel ik niet dat je soms lastig door een menu bladert of dat je geen blu-ray bestanden kan afspelen. Maar gewoon de normale dingen: lipsync, opnames die mislukken op een PVR, klok in Humax etc.
  Al die dingen blijven liggen en als je de helpdesk erover belt hebben ze nog nooit gehoord over al deze problemen.
  In plaats van eerst de lopende zaken op te lossen blijft Ziggo met nieuwe diensten en apparaten (met bijbehorende bugs) komen.
  Als Ziggo met de introductie van CI+ nu eens zou bewijzen dat het wel goed kan gaan dan zal er wel positiever gereageerd worden. Maar ook hier hebben ze in de aanloop al aardig wat steken laten vallen.
   
 10. Archie heeft zeer zeker kennis van zaken, probleem is meer dat met de toon die soms spreekt uit zijn taal (onbewust of bewust laat ik volledig in het midden) het regelmatig wel heftig overkomt.
  Ook ik spreek met de Ziggo bril op, maar snap wat Cees bedoelde met zijn opmerking....
  Zoals ik al zei, ik laat volledig in het midden of dit gezond kritisch van Archie is, of dat hij het echt bedoelt hoe het over komt...

  Ik zelf heb ook op het oude forum meermaals op hem afgegeven in de zin van het altijd negatieve (sorry zeker door mijn ziggo bril lijkt dat gewoon echt vaak zo), maar daarnaast heb ik zeer vaak ook met bewondering zijn berichten kunnen lezen. Die bewondering is door de passie die hij ook zeer zeker zeer regelmatig laat zien!

  afijn genoeg off topic geleuter van mij :wink:
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina