1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Ziggo gaat CI+ ondersteunen

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door xahmol, 10 apr 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ook met Philips zijn we druk bezig. Zodra het platform goedgekeurd is, zullen we kijken welke modellen afgeleid van het geteste platform
   
 2. Ik blijf ook na deze toelichting zitten met de vraag: gaat de Ziggo CI+ CAM werken in toestellen met CI slot? Als "CI+ niet werkt", blijft het beeld dan zwart? Als het wel werkt is er tenminste een oplossing voor toestellen met CI slot als de Alphacrypt niet meer werkt, dus na update Irdeto protocol.
  Bezitters van Tvs met CI slot willen graag weten of de Ziggo CAM een werkende oplossing gaat worden.
   
 3. Als je het over series hebt neem ik aan dat je bedoelt TV types, dus bijvoorbeeld de Sony ...W5500.
  Maar komt er dan ook iets bij te staan over een SW versie die daarin minimaal moet zitten om de "Ziggo CI+ Certificatie" waar te kunnen maken?

  Groet,
  JW
   
 4. Ja, de minimum software versie zal ook genoemd worden.
   
 5. Nee de Ziggo CI+ CAM zal niet werken in een TV met een CI-slot. Het beeld blijft zwart en je zult een melding krijgen.
   
 6. @Ziggo anoniem,

  misschien een hele domme vraag (excuss daarvoor) maar er van uitgaan dat de nieuwe Sony 46Z5500 werkt met de CI+ cam, werkt deze cam dan ook in het Caiway gebied en dan het Caiway kaartje erin?

  Of moet ik dan voorlopig, tot Caiway ook CI+ gaat gebruiken, een Alphacrypt cam kopen?
   
 7. Als Ziggo idd binnen 14 dagen na het verschijnen van de CI+ module, gebruikers met een TV met CI+ slot gaat afknijpen, dan heb ik binnenkort een bijna nieuwe Alphacrypt te koop (bonnetje erbij)! Wellicht tegen de prijs van een CI+ CAM?!:wink:
   
 8. De CI+ CAM werkt ook bij CAIW
   
 9. Ik vraag me wel eens af waarom sommige mensen proberen om alleen maar negatief te reageren op veel wat geschreven wordt in plaats van nuttige informatie te geven.

  De vraag van SheikYerbouti aan Anoniem was:

  ArChie geeft dan antwoord, maar wat is het nut daarvan ??

  Want het blijkt dus wél een nieuwe innovatie te zijn blijkt uit de reactie van Anoniem die vóór ArChie's reactie geplaatst was. Blijkbaar gelooft ArChie dit weer eens niet en vindt het nodig de zoveelste offtopic hatelijke opmerking verwerkt in een post te maken. Dat begint zo langzamerhand een beetje vervelend te worden. Je standpunt is ondertussen wel duidelijk en dat mag je hier plaatsen, maar botweg op elke post een soort "flame-achtige" opmerking maken en denigrerende toon als iemand daar iets van zegt moet je eens mee stoppen. Het begint verdacht veel op een flame-war en het bewust proberen wegpesten van anoniem te lijken als ik alle posts van de laatste paar weken van een aantal mensen zo bekijk.

  Dat lijkt me toch duidelijk iets nieuws, timeshiften op een TV die dat zelf niet kan.....
   
 10. Zeker innovatief. Maar wat moet ik daarvoor aan Ziggo betalen?

  Ziggo dringt een platform op voor betaalde diensten met als argument dat de content-providers dit vragen. Dat is onzin. Caiway biedt het hele basispakket digitaal ongecodeerd aan, daar heb je dus nog niet eens een smartcard voor nodig, alleen een TV met DVB-C tuner, en Caiway heeft blijkbaar geen problemen met content-providers.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina