1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Ziggo gaat CI+ ondersteunen

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door xahmol, 10 apr 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Misschien moet jij ook wat berichten gaan lezen....
  Ziggo bepaalt niet of een TV favorietenlijstjes heeft, dat doet een fabrikant.
   
 2. Wat een onzin laat je jezelf op de mouw spelden door je plaatselijke Expert....

  En lees nou gewoon eens wat anoniem hier af en toe schrijft. De CI+ modules zijn nog niet eens in productie genomen, hoe kan een Expert bij jou in de gemeente die dan afleveren aan zijn klanten ??????

  Ik hoop niet dat die winkelier deze aan zijn klanten verkoopt als 'werkend' want dan geven die klanten straks Ziggo weer de schuld dat er iets niet werkt. Dit is een hele slechte reclame voor Expert lijkt me.... :no:
   
 3. Eerder in dit draadje, met een link naar http://ziggo-gebruikers.nl/forum/showthread.php?t=19248 is te lezen dat dit niet het geval is bij de Sony-TV's. Dáár kun je niet zelf een Favorieten lijstje aanmaken in de door jou gewenste volgorde, die wordt dan bepaald door de volgorde in de hoofdlijst.
  Voorts kun je dan alleen maar scrollen, niet mbv de nummering een kanaal kiezen.
  Dat is voor mij een reden om de Sony vooralsnog niet in de overwegingen te betrekken....

  Hoe het bij andere TV's is weet ik niet.

  Groet,
  JW
   
 4. In dat topic is ook aangegeven dat het niet meer kon na een update van Ziggo, de functionaliteit zat er wel in. Wanneer Ziggo een standaard lijst eist dan moet Ziggo ook zorgen dat de tv blijft doen zoals deze gekocht is, dus dat er een optie komt om de kanalen wel weer te selecteren.

  Voor het overige ben ik het met je eens ik koop voorlopig ook geen Sony wanneer deze geen favorietenlijst ondersteund.
   
 5. Yeah right keer 3.

  Wellicht ben ik scheel, maar ik heb het antwoord op deze simpele vraag toch echt nergens gezien.
   
 6. Even een citaat uit een epistel van ArChie:

  En dan nog die flauwekul dat de lijst van Ziggo persé de basislijst zou moeten zijn. Wat een onzin. In het geheugen van het apparaat kan prima de volledige lijst van gevonden kanalen worden bijgehouden zonder dat die verplicht aan de gebruikers getoond wordt via de basis kanalenlijst. Op basis van die lijst in het geheugen kunnen dan zonder problemen de update acties worden uitgevoerd. Aan de items in die geheugenlijst hangt dan een property op welke positie de gebruiker dat kanaal in de basislijst wil zien en met waarde -1 als de gebruiker het kanaal uit de basislijst heeft verwijderd. Bijkomend voordeel is dat de TV dan ook voor dergelijke door de gebruiker verwijderde kanalen de EPG kan negeren waardoor de EPG lekker snel blijft. Simpel, maar dat wil men bij Ziggo niet omdat het dan te makkelijk zou zijn voor klanten om kanalen die ze toch niet kunnen ontvangen uit de lijst te gooien waardoor dan ook geen druk meer bestaat om toch maar uitgebreidere pakketten te nemen. Ook wil Ziggo graag daarvoor betalende kanalen graag op prominente plekken in de kanalenlijst kunnen zetten en je kan je als bedrijf natuurlijk niet laten betalen voor een dergelijke dienst als je er niet voor zorgt dat er tenminste één lijst is waaraan de klanten niets kunnen veranderen.

  Bron
   
 7. Daartegenover staat:

  Dus verwijderen vindt Ziggo OK.

  Mogelijk worden er plaatsen op de lijst verkocht, maar als je naar de kanalenlijst kijkt, dan kunnen dat er nooit veel zijn. Misschien betalen de commerciele omroepen om vlak achter Ned. 1 t/m 3 te mogen staan, maar erg storend kan ik dat niet vinden, en dit werkt ook in het voordeel van de klanten, want dan kan Ziggo een breder basispakket voor hetzelfde geld aanbieden.

  Het wordt natuurlijk pas grappig als de commerciele zenders zouden kunnen betalen dat je de reclame-blokken niet meer kunt weg-zappen :) Maar gelukkig kijk ik daar toch weinig naar.
   
 8. Jezus wat een niveau weer hier :?

  Je weet echt niet waar je het over hebt. Een CI+ module = CAM. Dus wat je schrijft daar klopt helemaal niks van. Hou je commentaar voor je als je geen benul hebt waar het over gaat, en lees het topic desnoods nog een paar keer aandachtig door.
   
 9. Ik heb het een paar keer terug gelezen wat ik schreef maar ik daar jouw kwalifikaties daar niet in terugvinden. maar voor alle duidelijkheid.
  Anoniem houdt zich in sommige antwoorden op de vlakte. Je kan dan wel doorvragen, of zoals sommigen nog feller worden, maar het antwoord dat men wil hebben zal je niet krijgen. Daarentegen zie ik ook dat antwoorden van anoniem niet passen in de aannames die men zelf doet of theoriën die men er op na houdt. Daar wordt anoniem gewoon in twijfel getrokken.

  Men denkt soms zoveel verstand van zaken te hebben dat men de eigen kennis verheft boven die van Ziggo. Lichtelijk aanmatigend en bovendien nogal eens op een denigrerende manier neergezet.

  Kennis en ervaring wordt hier niet altijd op basis van wederzijds respect uitgewisseld. Wel verwacht men dat van Ziggo, maar als klant hoeven we ons daar niet aan te houden, want Ziggo verdient niet beter.

  Wat me hier verder stoort is dat enkelen in discussies Ziggo in de hoek meent te moeten zetten en regelmatig betoogt hoe slecht ze wel niet zijn. Als vervolgens posters hier in willen nuanceren dan worden ook deze in diezelfde hoek neergezet. Dit is geen dialoog meer en strookt allerminst met de opzet van dit forum. Ik denk dat ik maar een aantal mensen beter kan verwijzen naar de AntiZiggo Hyves

  Het is gewoon doodzonde van sommige in de basis hele goede en legitieme discussies die soms compleet worden overschaduwd door anti Ziggo gevoelens.
   
 10. Wat een drukte om een ci module, alle tv's met een dvb-c gaan straks
  werken met de module van Ziggo.
  Ik heb een Panasonic met een CI slot en gaat straks ook gewoon werken met de CI+ module van Ziggo.
  Groetjes.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina