1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Ziggo gaat CI+ ondersteunen

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door xahmol, 10 apr 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Yeah right keer 2. Ik had minder arrogantie en onderschatting van de forumbezoeker verwacht van iemand in het site-bestuur.
   
 2. Ik hoor meer mensen met een alphacrypt klagen over hun kreupel gemaakte TV...
   
 3. Hij ziet het juist heel goed.
   
 4. Op zich logisch dat jij de post onderschrijft. Er werd immers op de forumbezoeker gedoeld die niet verder kijkt dan zijn neus lang is.
   
 5. Geweldig, het is hier weer genieten :grin:.
   
 6. Ach ach, krijgen we dat weer eens een keer, zodra iemand een site-admin is mag hij niets meer schrijven. :no:
   
 7. Dat hele gezeur over die kanalenlijst gaat nergens over. Het is gewoon voor ons als klant een FEIT dat Ziggo aan een vaste basislijst wil vasthouden. Wat de daarachter liggende gedachte is maakt voor mij dan niet meer uit. Dat er technisch beter oplossingen zijn is leuk om te lezen maar ondanks alle argumenten zal Ziggo toch aan die lijst vast blijven houden.
   
 8. Waar zie jij mij dit beweren?

  Ik vind het enkel vreemd dat een site-admin roept dat een vraag niet beantwoord hoeft te worden, omdat het forumpubliek te dom is om 1 van de mogelijke antwoorden te verwerken. Dit soort redenaties verwacht ik eerder van een willemsj (no offence :)), niet van een site-admin.

  Maar goed, ik zal het hier verder bij laten, ik wil geen ban :censored:. Ik heb mijn vraag tot 2 maal toe gesteld, als er geen antwoord komt so be it.
   
 9. Nou je beweert het hier opnieuw. Wat heeft het ermee te maken dat BenJ een siteAdmin is ? En verder heeft hij niet geschreven dat het forumpubliek te dom is, die woorden leg jij nu in zijn mond.

  Ik snap de ophef niet zo en jouw vraag ook niet, die is al lang beantwoord door Anoniem, maar misschien willen jullie niet lezen wat hij schrijft over de kanalenlijst.
   
 10. Dus voor alle CI+-televisie gaat Ziggo zorgen dat er OOK een favorietenlijst gemaakt kan worden op EIGEN kanaalnummer? Graag daar dan even de bevestiging van.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina