1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Ziggo gaat CI+ ondersteunen

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door xahmol, 10 apr 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. ****, wat een flauw opmerking, wat heeft ZIGGO mee te maken wanneer je op een TV geen zenderindeling kan bepalen!

  Koop dan een TV waarbij je aan de slag kan gaan met voorkeur lijsten!
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 4 aug 2009
 2. Constructieve opmerkingen

  Dat gebeurd toch zo vaak, PHILIPS is CI+ compatibel, alleen er zit een BUG in het software, sowat! Dan komt deze of de volgende maand een BUG FIX, waarna alles werkt zoals het hoort.

  Hoe vaak komt je dat wel niet tegen in de wereld van de hardware en de software. Allemaal en storm in een glas water, geschreeuw om niets.

  Het is zeker weer komkommer tijd, niemand niets te doen en dan maar blaten op software bugs... en ook nog geen geduld tonen.


  Anoniem is verder geen uitlaatklep waar je zomaar aan alles kunt vertellen of vragen! Ik heb het idee dat niet iedereen dat snapt of begrijpt!

  Anoniem is geen officiële kanaal van ZIGGO, maar een medewerker die graag het reilen en wijlen mededeelt van interne gang van zaken bij ZIGGO. Op zich is dat voor de meeste bedrijven al een aanleiding voor het nemen van disciplinaire maatregelen. Dus koester maar een beetje voor wat hij/zij hier heeft te vertellen!

  Wat ik van iedereen hier mis is een CONTRUCTIEVE opbouw van krietiek, er wordt maar afgezeken ipv iets zinnigs op te schrijven. Je helpt niemand mee wanneer je afzeikt, zeker Anoniem niet, want daar help je niemand mee! Anoniem zeker niet


  gr,
  s
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 4 aug 2009
 3. Citaat:
  Oorspronkelijk geplaatst door Fjacobse [​IMG]
  Hallo anoniem,
  Heb je al wat meer duidelijkheid waarom Ziggo haar abonnees niet op de hoogte houdt van actuele ontwikkelingen?
  Ziggo zou intussen wel een lesje geleerd moeten hebben. Ze is verkozen tot slechtste provider!
  En dan zeg jij doodleuk (no personal offense) dat men zich concentreert op de retailers. Die weten (maar dat heb ik gedeeltelijk van het forum en gedeeltelijk uit eigen ervaring) in de praktijk dus ook van niets!
  Wederom een gemiste kans van Ziggo om zich positief te profileren.
  Ondertussen schijnt het zo te zijn dat mensen met een CI+ interface eerder afgeknepen worden met hun Alphacrypt, dan degenen die CI hebben. Mooie boel! Als dat zo is, dan doet Vos met recht z'n naam eer aan!

  groet,
  ron
  EDIT: QUOTE TOEGEVOEGD VAN: RON


  Natuurlijk Doet Ziggo GEEN uitspraken op ontwikkelingen waar ze nog mee bezig en wat niet is afgerond. Zeker zelf nooit een serieus onderzoek gestart, dan had je dit wel geweten. Je kunt vooraf GEEN uitspraken maken totdat alle feiten op een rijtje staat.

  Mensen, maak gebruik van je verstand wanneer je een uitspraak doet over bepaalde onderwerpen en vragen. Wat ik hier nu lees is absoluut van LAAG niveau. Stop ermee en denk na!
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 4 aug 2009
 4. In dit topic is het gewenste antwoord niet te vinden, anders zou ik de vraag niet stellen. Maar het schijnt dat niemand hier een duidelijk antwoord op heeft.

  En ik denk dat we beter niet aan de discussie kunnen beginnen over waar Anoniem zijn tijd aan moet besteden.
   
 5. sony 5710

  Ik wil dit graag weten omdat ik straks toch CI+ moet gaan gebruiken als alphacrypt niet meer werkt.
  Voor zover ik heb kunnen nagaan (want ik heb de W5720): De W5710 en de W5720 zijn technisch identiek aan de W5500 , alleen zijn er uiterlijk enige verschillen (kleur van de strip onder het beeldscherm) en zit er een andere afstandsbediening bij. Het zijn dus geen opvolgers van de W5500, maar zitten in dezelfde serie.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 4 aug 2009
 6. Ok bedankt, dus de 5710 is ook geschikt voor Ci+.

  ik zie het trouwens ook op de site van sony (onderaan bij 'tuning')dat ci+ wel op de 5710 zit. Er staan dezelfde specificaties bij als bij de KDL40W5500
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 4 aug 2009
 7. Mijn opmerking was dan ook niet tegen jou gericht.
   
 8. Er is ook geen probleem met het aanwezig zijn van een lijst in het digitale TV signaal net als bij het analoge TV signaal, maar met het feit dat Ziggo zich bemoeit met hoe die lijst geïmplementeerd moet worden in een apparaat. Bij het analoge ACI maakt de fabrikant uit of dat ondersteund wordt en of de klant de lijst na de scan mag wijzigen wat overal het geval is. Met de digitale lijst gaat Ziggo opeens opleggen dat die geïmplementeerd moet worden, dat die lijst verplicht moet worden getoond als basislijst door TV's en dat de klant die lijst niet mag wijzigen. En dat voor apparatuur die niet eens speciaal voor Ziggo ontwikkeld is en ook bij allerlei andere Nederlandse digitale TV providers moet kunnen werken. En als die fabrikant niet doet wat Ziggo zegt dan krijgt die fabrikant geen Ziggo "gecertificeerd" stickertje. Chantage noemen we dat aangezien het ontbreken van dat stickertje de verkopen geen goed zal doen.
   
 9. Juist! Ziggo Ziggo Ziggo :no:
   
 10. @Archie

  ....zo te lezen heb je geen boodschap aan de argumentatie die Anoniem neergepend heeft over het waarom van deze volgorde.

  Groet,
  JW
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina