1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Ziggo gaat CI+ ondersteunen

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door xahmol, 10 apr 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Dit is schandalig! Ziggo weet dat er problemen zijn met de CI+ in de Philips TV's en evengoed kiezen ze ervoor de werking van een Alphacrypt in TV's te blokkeren. En terwijl onze vriend Vos heeft gemeld dat ze nog minstens 1,5 jaar zouden werken. Of vindt Anoniem 1,5 jaar korte termijn? Het is een bijzonder bedrijf, dat Ziggo.
   
 2. Is er dus verschil in het blijven werken van alphacrypt in een CI+ resp. CI-TV?
   
 3. @anoniem

  Waarom reageer je niet op de reactie van Archie (en anderen op dit forum)?
  Ik heb het even afgewacht, omdat je wel op andere forumleden reageert en ik je even de tijd wilde gunnen om te reageren, maar het lijkt erop dat als "het lastig wordt", gezien de eerdere beloftes van Ziggo, we je even niet horen!
   
 4. ik heb dus van de week een philips 9604 gekocht. ik heb dat ding tot in detail bekeken, maar bewuste Ziggo sticker zat er bij mij niet op hoor
   
 5. Ja ik had het over CI+, niet over CI. In de bewuste uitzending / interview ging de vraag over juist over de bestaande niet CI+ toestellen (oude loewe / sony bravia). Dus de aanpassingen die wij nu voor CI+ uitvoeren hebben geen effect op een deze CI-TV's icm een Alphacrypt.
   
 6. Ik denk dat je het antwoord in voorgaande posting kunt vinden.
   
 7. Dat is dan lekker. Had ik beter een "oud" model TV kunnen kopen ZONDER CI+. Dan had ik dus gewoon wél een Alphacrypt kunnen gebruiken.

  Kopers van nieuwe TV's (met CI+) zijn dus gebonden aan de CAM van Ziggo, en daarmee de zendervolgorde die Ziggo de klant opdringt.

  Ziggo Ziggo Ziggo :no:

  Ik denk dat dit hoofstuk nog LANG niet ten einde is. En zeker niet de paragraaf firmware.

  Ik stap over naar Digitene. Dag Ziggo, succes met jullie CI+ project. :thumb up:
   
 8. Ziggo weet zich toch overal "uit te draaien"! Ik spreek je niet persoonlijk aan, maar Ziggo zou zich diep en diep moeten schamen, hoe ze met deze "actie" omgaan.
  Geen enkele duidelijke voorlichting, de vakhandel wordt op het verkeerde been gezet en tenslotte worden tekortkomingen zonder enige zelfkritiek toegeschreven aan de fabrikanten.
  Ziggo: schaam je hoe jullie met dit project omgaan! Het lijkt erop dat alleen Ziggo alles goed doet, hoewel mijn ervaring is, dat van de 10 klachten die ik de afgelopen jaren heb gehad over casema/ziggo, al deze ook aan deze bedrijven waren toe te schrijven!
   
 9. Niet alleen dreigen, maar ook echt doen hè ? :thumb up:
   
 10. Sorry anoniem.
  Ik zal wel achterlijk zijn, maar ik kan het tastbare antwoord in voorgaande posting niet vinden! Wellicht kun je een uitgebreid antwoord geven op de posting van Archie, waarin hij stelt dat Ziggo anderhalf tot 2 jaar de Alphacrypt (zonder voorbehoud) met rust zou laten (althans niet bewust zou) tegenwerken. Ik hoor van jou andere verhalen. Leg dat verschil maar eens uit!
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina