1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Ziggo gaat CI+ ondersteunen

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door xahmol, 10 apr 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Bij anderhalf jaar: ca. 19 eurocent per dag, als ik het goed heb!:wink:
   
 2. Tsja, zo lust ik er nog wel een.:cool: Zit je misschien in verzekeringen?
   
 3. Ben benieuwd welke garantie je hebt op die "Ziggo CAM". Als die garantie net zoveel voorstelt als de garantie, op een goede werking, die je krijgt als je een 'gecertificeerde decoder' (zoals de samsung 360) koopt dan ben ik bang dat het niet veel gaat voorstellen eigenlijk. Deze bezitters horen ook al weken niet anders dan een oorverdovende stilte vanuit het kabelboer kamp. Dus die 'garantie' (:schater:) zou ik maar op je buik schrijven en je krijgt nog een functionalteit verlagende firmware update kado.

  Gert.
   
 4. Haha, nee gelukkig niet! Maar ja, jij quote 1 regel en vergeet mijn overige overwegingen. En zoals ik al schreef: ik kan niet iemand anders portemonnee kijken. Voor jou misschien een dure grap en voor een ander wellicht een goede overweging!
   
 5. Maar ook zonder die portemonnee zijn er overwegingen om de Alphacrypt te kiezen. Zeker, de toekomst ervan is ongewis, maar wat denk je van de toekomst van CI+? Die kon nog wel eens veel avontuurlijker worden dan Ziggo nu bevroedt.
   
 6. Gert,

  Deze "garantie" of beter gezegd "ondersteuning" zal concreet inhouden dat Ziggo niet zomaar je digitale signaal kan ontnemen. Dat kan bij het gebruik van Alphacrypt wel. Wanneer Ziggo geen zin meer heeft in Alphacrypt gebruikers, dan kan het zomaar zijn dat ze van het ene op het andere moment naar een zwart vierkant gat zitten te staren. Tuurlijk kunnen zich tal van andere problemen voordoen bij het gebruik van de Ziggo CAM, en dat zal ook heus wel, maar de verantwoordelijkheid ligt bij Ziggo en niet bij de gebruiker. Voor Alphacrypt gebruikers is het juist andersom: geen beeld is je eigen probleem.
   
 7. Die verantwoordelijkheid bij "garantie" kan dan wel bij de kabelboer liggen en je zult geen zwart beeld krijgen maar leg eens deze "garantie" uit aan een groot deel van de bezitters van de samsung 360 die al tijden niet ongestoord kunnen kijken naar de hd uitzendingen van het nob vanwege lipsync problemen en vervolgens ook NIETS horen van onze kabelboer? Wat stelt dan die garantie (ook wel certificering genoemd) dan voor?

  Gert.
   
 8. CI+

  Nu zei men vandaag tegen mij bij Ziggo, ik kan gerust zo`n cam aanschaffen bij Block of BCC of waar ze die dingen ook verkopen, ze zijn alleen nog niet gecertificeerd, maar, vraag ik het via zo`n winkel of ik zo`n ding kan aanschaffen krijg ik de raad het niet te doen omdat ze strax weer anders zijn als Ziggo ze wel goedgekeurd heeft.......
  Ik ben het spoor bijster, kan ik nu een module kopen en daar een kaart instoppen en nergens last van hebben in de toekomst, of moet ik nu wel afwachten op de goedkeuring.
  Ben met mijn Samsung er zeker van de Ziggo daar de goedkeuring qua merk voor geeft en kan alle 3 de types in het toestel kwijt.
  Wie weet het juiste antwoord?
   
 9. Daar zijn we het, denk ik, helemaal over eens!
   
 10. Op een FullHD toestel in combinatie met een HD pakket van Ziggo Is het CI+ slot in staat om HD kanalen weer te geven in 1080 x 1920.

  Maar laat je voorlichten bij een echte vakhandelaar ;-)
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina