1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Ziggo gaat CI+ ondersteunen

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door xahmol, 10 apr 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Dit relaas maakt voor mij maar weer eens duidelijk dat Ziggo de boel er alleen maar onduidelijker op heeft gemaakt door naast de CI+ ondersteuning ook gelijktijdig hun eigen "certificering" op te dringen. Als de specificaties van Ziggo gewoon openbaar zouden zijn dan hadden de fabrikanten allang naar eigen inzicht werkende DVB implementaties in hun TV's gehad net zoals ze die allang in hun TV's hebben zitten voor de Scandinavische landen. De voor Ziggo geschikte Irdeto CI+ CAM erin en kijken maar. Zaken die dan niet goed blijken te werken kunnen die fabrikanten dan vrijelijk fixen in hun firmware als blijkt dat het aan hun implementatie ligt.
   
 2. Misschien een beetje flauw, maar waarom zouden we iets dat voor mei was aangekondigd en nu nog niet werkt wel geloven?
  Wat ik het meest mis is, dat ik op de website van Ziggo geen berichten mbt de voortgang kan ontdekken. Uiteraard kunnen projecten uitlopen (weet ik alles van), maar houd je klanten op de hoogte! Dat maakt de "acceptatiegraad" een stuk hoger. Dat heeft althans mijn ervaring geleerd.

  groet,
  ron
   
 3. De betreffende medewerkster adviseerde mij ook om het in de koopovereenkomst op te nemen in geval ik de tv via internet wilde bestellen. In de winkel kan op de sticker op de doos al worden bekeken welke module in de tv zit.

   
 4. Geheel met deze stelling eens. Ik denk ook dat dit de beste oplossing is. De gebruikers weten dan in iedergeval zeker dat ze niet voor niets moeten wachten.

  Henk
   
 5. Ik heb eergisteren een Alphacrypt module gekocht en de verkoper vertelde me dat Ci+ waarschijnlijk pas in oktober in de winkels zal liggen, en de prijs rond de €120 zou liggen, dat was het laatste nieuws wat hij had gehoord.

  Of dit klopt weet ik niet zeker maar ik weet toevallig dat deze man niet zomaar onzin verteld. Ik ken hem al langer en is vaak op de hoogte van dit soort zaken.
   
 6. Ruim 2 weken geleden werd er door meneer Gradus Vos van Ziggo nog gezegd eind juli, met een prijs tussen de €70 en €80.
  http://tweakers.net/nieuws/61089/ziggo-cam-ci+-module-voor-hdtvs-eind-juli-leverbaar.html
   
 7. Doman

  Doman Forum Member

  Berichten:
  2.675
  Ziggo:
  Internet & Televisie
  Gebied:
  fZiggo
  Meer...
  Lid geworden:
  20 sep 2005

 8. voilgens het e-mailtje wat ik kreeg van Ziggo kost een kaart 29.95!!!
  Eventueel mailtje kan ik zo even plaatsen namens Ziggo.
  Als het moet met naam medewerker van Ziggo erbij want er is niemand bij Ziggo die echt weet waarover hij, in dit geval zij spreekt.
   
 9. De smart card kost 29,95 en dat is het start pakket digitale TV
  een CI+ Cam die je straks nodig hebt om de digitale DVB-c tuner in je TV te kunnen gebruiken zal duurder zijn
   
 10. Wat duurt dat wachten lang hè. Vooral omdat er verder niks gecommuniceerd wordt over evt. vorderingen.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina