1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Ziggo gaat CI+ ondersteunen

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door xahmol, 10 apr 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Niks nieuws onder de zon, dat was bij de analoge al zo, daar had je een pakket nodig, anders had je überhaupt geen TV.
  Bij Digitenne en CanalDigitaal is het niet anders, voor de Commerciëlen moet je gewoon betalen.

  Groet,
  JW
   
 2. Nou, ik lees het als: omdat ze gemerkt hebben dat Alphacrypt mensen last hebben van een wijziging hebben ze de wijziging terug gedraaid en duurt het weer wat langer voordat ze de boel kunnen omgooien om CI+ in te voeren.
  Ik woon ook in Zwolle en heb nergens last van!

  Is denk ik een beetje glas is half vol/half leeg verhaal.
   
 3. Alleen zo jammer, dat Gert gelijk heeft. Altijd dat gekat op Ziggo is ook niet nodig volgens mij. Hoge bomen...veel wind...dat soort dingen.
   
 4. Beste Plantje,

  Ziggo moet er niet om heen draaien en gewoon vertellen wat de problemen zijn. Door open te zijn voorkom je juist deze discussies.

  Henk.
   
 5. Ik snap het ook niet helemaal. Waarom zou het dan langer gaan duren? Met de alphacrypt heeft Ziggo toch niks te maken?
  Gaat het langer duren omdat ze toch rekening gaan houden met alphacrypt-gebruikers?
  Maar dit heeft toch niets te maken met de invoering/certificering van CI+? Het bewijst alleen maar dat ze de alphacrypt KUNNEN blokkeren maar dat is het hele verhaal achter de invoering.
  En hoe betrouwbaar is deze bron, die zal ook belang hebben bij de verkoop van alphacrypt en dat dat ondanks alle geruchten nog zeker 2 jaar doorgang kan blijven vinden.
   
 6. Zal dat gewoon niet intern bij een bedrijf getest zijn ipv op het live-netwerk van Ziggo.
   
 7. Daar heb je het al weer: ze zijn al open geweest door überhaupt aan te geven dat ze CI+ gaan invoeren. Maar nu gaat het mensen niet meer snel genoeg!
  Als Ziggo NIETS had gezegd en gewoon tv's was gaan certificeren en pas iets gecommuniceerd had wanneer ze alles rond hadden was het hier ook één en al gezeur geweest. (Maar dan had je deze discussie NU niet gehad.)

  Daarnaast denk ik dat het niet nodig is om iemand aan te vallen die je alleen wijst op het feit dat er op dit forum al regelmatig aandacht aan je vragen is besteed. Als je echt zoveel problemen met Ziggo hebt ga dan lekker een klacht bij Ziggo indienen.
   
 8. Lijkt me eigenlijk ook logischer. Maar als ze geen Alphacrypt ondersteunen zullen ze toch ook niet met Alphacrypt gaan testen?
   
 9. Als ik ArChie's posting goed begrijp zijn er dus, vanuit ziggo, richting de retail berichten gestuurd waarvan de inhoud zou zijn dat de evt certificering van tv's met ci+ nog even (maanden?) op zich laat wachten.
  Omdat ik ArChie's berichten behoorlijk serieus neem (hij is ook op andere fora aktief met uiterst relevante info) kan ik veronderstellen dat dit toch wel enige vorm van waarheid bezit.

  Gert.
   
 10. Misschien voelen de mensen van Alphacrypt ook nattigheid. Het is als bedrijf geen goede zaak dat mensen gaan lopen twijfelen of jouw product wel blijft werken en dat er een Cam via Ziggo aan zou moeten komen.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina