1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Ziggo gaat CI+ ondersteunen

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door xahmol, 10 apr 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Volgens het geruchten circuit op een ander forum gaat het nog twee jaar duren voordat er TV's zijn die 100% Ziggo gecertificeerd zijn. Je moet dus nog even geduld hebben.
   
 2. Archie houdt wel van een beetje olie op vuur? ;)
   
 3. Ik geef alleen maar door wat een medewerker van een grote electro-retailer van ons land op een ander forum wist te vertellen naar aanleiding van een officiële mailing van zijn inkoopafdeling:

   
 4. Ik gaf dat even aan, omdat je het zelf al een gerucht noemt.

  Wat ik trouwens frappant vind in de post die je geeft is dit stuk:

  Als we terugkijken naar het begin van de discussie zou dat Ziggo dus geen biet schelen.
  Nu is het heel vervelend voor de mensen die gaan voor een tv met een CI+ slot, maar persoonlijk vind ik het wel erg prettig als Ziggo zich echt op deze manier bekommert om de mensen die Alphacrypt gebruiken.
  Ze roepen immers altijd dat Alphacrypt niet ondersteund wordt, maar uit je quote begrijp ik een beetje, dat ze er wel rekening mee houden!
   
 5. Ik weet niet hoe jij dat stukje leest, maar er staat dat Ziggo iets gewijzigd zou hebben aan de beveiliging waardoor nu de AlphaCrypt niet meer goed zou functioneren, zodat de klanten die de AlphaCrypt gebruiken geen geluid meer zouden hebben. Ik lees dus nergens dat Ziggo zich om de AlphaCrypt gebruikers zou bekommeren, maar dat men eerder in tegenstelling tot hetgeen Vos eerder verkondigde nu al actief aan de gang is om de AlphaCrypt te blokkeren.

  Ik heb overigens nergens last van met mijn AlphaCrypt CAM en ik zie ook niet op de diverse forums opeens enorm veel klachten van AlphaCrypt CAM gebruikers, dus het zal wel weer het zoveelste poging van Ziggo via het dealer kanaal zijn om de AlphaCrypt verkopen terug te dringen.
   
 6. Start verkoop CI+ module

  Nu inmiddels een maand in het bezit van een nieuwe Philips TV met CI+ slot. Het is alleen weer jammer dat ik na een dag mailen en bellen nog steeds niet weten wanneer de module in de winkel ligt. Opmerking vanmiddag van een medewerkster van Ziggo “weet niet wanneer deze verkoop start, lijkt mij verstandig om maar een HD box te kopen” Triest, triest, en nog eens triest.
   
 7. Als je dit forum in de gaten hebt gehouden dan wist je dit toch?

  Gert.
   
 8. Gert,

  Je kan zo bij ziggo gaan werken, de instelling heb je al.

  Henk.
   
 9. Mijn opmerking heeft betrekking op het moment van uitkomen van de beruchte ziggo ci+ cam, niet op de rest van je verhaal. :wink:
  Maar ik waardeer je opmerkingen... :roll:

  Gert.
   
 10. Dat denk ik niet want Nederland 1,2 en 3 zijn publieke zenders en MOETEN dus gratis.
  De andere zenders zender commercielen en zullen dus betaald moeten worden, althans er zal zeker door Ziggo om een bijdrage gevraagd worden.
  Ziggo doet niets gratis en wat is er ook leuker om de klant weer eens het vel over de oren te trekken.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina