1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Ziggo gaat CI+ ondersteunen

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door xahmol, 10 apr 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Tuurlijk klopt dit! ;)
  Ziggo is nog druk doende met het testen van tv's. Maar gelukkig weet de man van IT's al precies uit te leggen hoe het zit als Ziggo straks CI+ invoert.

  Weer komt bij mij de vraag op: moet je nu per sé een tv hebben en schaf je er dan maar één met een CI+ slot aan in de hoop dat het goed gaat of heb je gewoon geen zin om te wachten tot Ziggo eruit is?
   
 2. Ik ben toe aan een HD tv (vind ik), zeker nu er ook NED1,2,3 HD is. En er dus voortgang zit in de HD wereld.

  Het gaat mij puur om de HD ontvangst, als de CI+ module dit niet ondersteunt, dan hoef ik er ook niet op te wachten. Ik vind dit dan wel een gemiste kans van Ziggo. Wanneer komt er dat wel een CI+ cam met HD ondersteuning?
   
 3. Doman

  Doman Forum Member

  Berichten:
  2.675
  Ziggo:
  Internet & Televisie
  Gebied:
  fZiggo
  Meer...
  Lid geworden:
  20 sep 2005
  Waarom zou iedereen toch moeten wachten tot het Ziggo behaagt om "toestemming" te geven tot de aankoop van een bepaalde TV?
  Er zijn toch wel meer overwegingen om tot de aankoop van een HD TV/Display over te gaan dan alleen eventuele DVB-C/CI(+) support van Ziggo.
   
 4. Als je dan aksepteert dat je er wellicht een STB bij moet nemen, en dus extra kosten krijgt en met twee A/B's moet gaan werken, is er niks aan de hand.
  Maar míjn keuze zou dat niet zijn, dáárom wacht ik wél.

  Groet,
  JW
   
 5. dan geld het waarschijnlijk voor alle modellen van samsung dat als er een P na het typenummer komt dit model dan voorzien is van ci+
   
 6. Je hebt duidelijk last gehad van een verkoper die bijzonder weinig verstand van zaken heeft.

  Een CAM (of dat nou CI+ is, of gewoon CI) maakt het niet uit wat voor data hij moet decoderen, er gaan gewoon versleutelde bitjes in, en er komen niet versleutelde bitjes uit.

  Daarna bepaalt de TV of de settopbox of hij van die bitjes ook een HDTV signaal kan maken. Die 37pfl8404 heeft een DVB-C tuner die geschikt is voor HDTV. Dus die kan dat in principe aan. Ik zeg niet dat alles meteen feilloos gaat werken, het blijft nieuwe technology...

  De CI+ CAMs die gaan komen kunnen echt wel HDTV aan, maar misschien dacht die verkoper jou nog even snel een losse decoder aan te smeren.
   
 7. Jullie moeten nog minimaal wachten tot eind juli '09 begin augustus '09
   
 8. PRECIES! Helemaal mee eens! Vooropgesteld, dat iedereen dit natuurlijk lekker voor zichzelf moet bepalen.
   
 9. Van mij hoeft helemaal niemand te wachten. Zeker zijn er meer overwegingen om tot de aankoop van een tv over te gaan. Daarom vraag ik ook wat de reden is.

  Alleen wat hier weer heel erg blijkt is dat er vragen gesteld worden waarop de antwoorden gewoon nog niet beschikbaar zijn. Als je dit draadje een beetje leest (hoef je nog lang niet alles te lezen) weet je dat die antwoorden er nog niet zijn.

  Dan vind ik het dus ook zo raar dat zo'n IT's verkoper wel weer wat uit zijn duim zuigt en dat vrolijk aan klanten vertelt!

  Tegen de vragensteller rpjknoop kan ik alleen maar zeggen: loop niet het risico dat je zit met een gemiste kans van Ziggo! Wacht het even rustig af. Lees ondertussen hier wat bijdragen van diverse forum leden. Je komt dan een stuk meer te weten, want er staat hier en daar hele goede en duidelijke uitleg bij!
   
 10. Gezwets. Het is de taak van de TV om het gekozen kanaal weer te geven, dus moet de MPEG chipset in de TV HDTV compatible zijn. Een CAM verwijdert alleen de encryptie van het gekozen kanaal.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina