1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Ziggo gaat CI+ ondersteunen

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door xahmol, 10 apr 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Yep, ben bekend wat bij CDS gebeurde. Wat dacht wat er zou gebeuren als onze kabelboer een kaartwisseling gaat toepassen? Dan mogen ze hier wel extra server-capaciteit inhuren. Zou het anders gaan dan bij CDS? Trouwens, als de kaart niet bezorgt is, kun je de oude (seca2) gewoon laten (her)aktiveren...

  Gert.
   
 2. Ik heb geëdit onmiddellijk na het posten van m'n bijdrage.
  Wellicht heb jij de oorspronkelijke tekst gequote, en was je al aan het typen vóórdat ik de edit gepost had.
  Maar jouw posting moet toch later geweest zijn dan mijn edit, anders zou dat toch zichtbaar geworden zijn dmv een voetnoot?

  Groet,
  JW
   
 3. Als ik de verhalen daarover lees bij/van CD was dat niet mogelijk....
  Jammer genoeg kan ik niet uit eigen ervaring spreken, ik heb het niet uitgeprobeerd.

  Groet,
  JW
   

 4. Gezien de tijdstippen van plaatsen heeft ArChie jouw bericht gequote die je oorspronkelijk geplaatst had. In ArChie zijn bericht komt dan dus jouw eerste bericht te staan. Op het moment dat jij het originele bericht edit wordt deze niet automatisch aangepast in het bericht van ArChie. Ook niet als hij nog bezig is met het bericht.

  Het tijdstip van plaatsen wordt gehanteerd. Niet het tijdstip van start van het bericht.
  En als je binnen een x aantal minuten je bericht edit wordt dit niet onderaan middels een voetnoot aangegeven.
   
 5. Ook niet al er inmiddels een andere posting onder staat? Dát ken ik van andere fora, maar kennelijk is dat niet overal zo...

  Mbt je eerste opmerking: dat is duidelijk. We waren kennelijk aan het cross-posten cq editten. Op dit forum gaat alles inderdaad heeeeel snel, voor je het weet ben je al weer een pagina verder :lol:

  Overigens, over Off-Topic gesproken, we dwalen zo langzamerhand wel errug ver af...

  Groet,
  JW
   
 6. CI+ met digitale radio

  Ik zit met een vraag en ik heb moeite gedaan om te kijken of er al een antwoord gegeven is maar ik heb tot nu toe niets gevonden, vandaar dat ik hem nu stel: Ik heb een Sony KDL 40Z5500 gekocht en zit te dubben wat te doen. In principe ben ik geinteresseerd om CI+ te gaan gebruiken, echter ik gebruik mijn oude Humax erg veel voor digitale radio. Hoe ga ik nu naar radio luisteren wanneer ik alleen CI+ ga gebruiken, is dat überhaupt mogelijk, moet dan altijd de televisie aanstaan of zal ik toch een nieuwe Humax HD decoder moeten aanschaffen wanneer ik HD kanalen EN radio wil?
   
 7. Dan houd je toch je oude Humax FOX als een digitale radio tuner en gebruik je de CI+ CAM voor het TV kijken?
   
 8. Ligt er aan of je ook behoefte hebt aan kunnen opnemen en timeshiften. Dan is een nieuwe losse hd-pvr decoder ipv ci module wellicht handiger.
   
 9. De vraagsteller had het alleen over radio luisteren en (HD)TV kijken in combinatie met een CI+ CAM, niet over opnemen wat sowieso niet gaat met zijn TV en een CI+ CAM.
   
 10. Ik weet dat je met de Humax 5000 HD kanalen kunt zien en met de duurdere Humax 5050 ook kunt opnemen en timeshiften maar het ging mij om het principe: Kun je nu wel of niet radio luisteren met een televisie met DVB-C HD module en CI+ en zo ja, hoe gaat dat dan?
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina