1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Ziggo gaat CI+ ondersteunen

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door xahmol, 10 apr 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik ben het eens met Archie, maar ik vind dat de voors en tegens digitenne/ziggo niet in dit draadje thuishoren. Daar is volgens mij al een draadje over, maar dat kan ik niet terugvinden...


  pvd
   
 2. Voor de goede orde: ik had geschreven: Dit is, als ik het wel heb een door Ziggo geïnitieerd en gefaciliteerd forum, dat gaat over Ziggo.
  Dat tussenzinnetje mis ik even in je quote.
  Ik ben pas sinds kort op dit forum, ik weet nog niet alles :wink:

  Overigens, hoe precies die "gebruikersvereniging" in elkaar zit vind ik niet terug op dit forum.
  Wat googlen levert op http://ziggo-gebruikers.nl/cms/comp...45-welkom-op-de-ziggo-gebruikers-website.html , dat gaat over de " Multikabel Gebruikers Vereniging (MGV)". Daarvan kan ik niet terug vinden hoe dat statutair in elkaar zit, en wie dat faciliteert.
  Maar wellicht heb ik wat over het hoofd gezien :mrgreen:

  Groet,
  JW
   
 3. Dit topic is inderdaad niet voor vergelijkingen tussen digitale TV providers in het algemeen. Wel mag binnen de context van dit topic worden aangehaald dat de concurrentie al jarenlang het gebruik van het standaard DVB CI slot toestaat en daarvoor zelf de benodigde standaard DVB CI CAM uitbrengt.
   
 4. Dat stond er echt niet toen ik de quote maakte. Weet je zeker dat je niet op edit gedrukt hebt om later dat tussenzinnetje te maken? Ik ga namelijk niet de uitspraken van andere wijzigigen. Ik quote alleen hele zinnen waarop ik reageer.

  Er staat in ieder geval boven aan het forum dat dit een "Onafhankelijk Forum voor Ziggo klanten" is en als je zoekt zijn er ook topics over de gebruikersvereniging (en de CMS hoofdpagina van de gebruikersvereniging).
   
 5. "Vroeger" ging dit forum over multikabel, maar multikabel werd ziggo dus werd het het Ziggo-gebruikers.nl.

  Hoe de MGV precies in elkaar steekt weet ik ook niet, maar volgens mij kan Cees je dat wel vertellen.

  pvd
   
 6. @ Archie,

  Ben je bekend met wat CanalDigitaal doet?

  Eind mei ontving ik een nieuwe kaart, die in m'n Aston geactiveerd moest worden vóór 22 juni. Ná die datum ging m'n systeem op zwart met de oude CD kaart.
  Ik heb de kaart gewoon vóór 22/6 geactiveerd. Maar wat is er gebeurd met die mensen die dat niet gedaan hebben, bijvoorbeeld omdat de post de kaart niet bezorgd heeft dan wel om dat ze in het buitenland zaten? Precies, die gingen op zwart :shock:

  Het waarom van de nieuwe kaart? Simpelweg: bescherming van content en om Cardsharing te belemmeren. ook dáár dus de nodige akties :rolleyes:

  Groet,
  JW
   
 7. Je had ook gewoon op het "home" knopje van het forum kunnen klikken hoor :wink:

  Het artikel waar je link naar verwijst zegt over de MGV en dit forum ook wat je vroeg:

  Dit forum is begonnen in 1998 als forum voor klanten van Multiweb, later werd dat overgenomen door Sonera, toen Multikabel en nu dus Ziggo. De naam van de gebruikersvereniging is in die jaren dus ook meeveranderd van MGG, SGV, MGV naar nu ZGV. Het staat dus los van Ziggo, vandaar dat je ook bovenaan elke pagina ziet staan "onafhankelijk forum voor Ziggo klanten". Het forum is voor iedereen toegankelijk, maar wordt dus bekostigd en onderhouden door de gebruikersvereniging.
   
 8. De nieuwe smartcard werkt toch nog in je Aston CAM? Dus waar wil je naar toe met deze mededeling?
   
 9. Maakt het voor de gemiddelde gebruiker wat uit of het over een nieuwe CAM of over een nieuwe CARD gaat?
  De consequentie is dat de oude niet meer bruikbaar is, en daar hebben heel wat mensen last van. En dat is waar ze mee te maken hebben, toch?

  Groet,
  JW
   
 10. Cardsharing wordt niet voorkomen (op geen enkele wijze) met de nieuwe seca3 kaart... CCcam gaat, over het algemeen (uitzonderingen daargelaten), gewoon goed om met die seca3 kaart. Van andere cam's weet ik het niet.

  Gert.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina