1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Ziggo gaat CI+ ondersteunen

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door xahmol, 10 apr 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Inderdaad was dat niet zo moeilijk, als ik jouw postings lees. Ik ben blij dat je nog enigszins enige zelfreflectie hebt!
   
 2. Ik geloof dat ik maar weer een ouderwetse antenne op het dak zet :)
   
 3. Alleen jammer dat er voor die ouderwetse antenne alleen nog maar radio kanalen op te pikken zijn.
  Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows CE; IEMobile 6.12) PPC; MDA Touch/1.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1
   
 4. Nee hoor, ook de Digitenne kanalen zijn prima met een ouderwetse antenne binnen te halen. Alleen de polarisatie is veranderd naar verticaal, dus een kwartslag draaien.

  Je hebt natuurlijk wel een DVB-T decoder nodig als die nog niet in je TV is ingebouwd, maar als je alleen de FTA zenders wilt (Ned1,2,3 en regionale omroep) kan je een goedkope scoren in Duitsland voor minder dan 40 euro. Kan je verder gratis TV kijken.
   
 5. Klinkt heel genereus, maar officieel betreft het in Nederland dus slechts 4 tv-kanalen en een handjevol publieke radiozenders. In SD, ook nog. :cry:
   
 6. Ik zie dat de discussie over het oorspronkelijke onderwerp CI+ wat stagneert en er zachtjes aan wat wordt afgedwaald. Echter zit ik in dubio. Mijn idee zou zijn openhouden en een beroep doen op de posters of op slot en zodra er geluid van Ziggo in deze komt een nieuw topic starten. We houden hem nog heel even open en bekijken of er nog ontopic reacties komen.
   
 7. Het lijkt me op zich nog best on topic. Ziggo wil CI+ invoeren en voor sommige mensen is dat wellicht reden zich te beraden op een alternatief voor kabel. Ik denk dat het voor sommigen wel interessant kan zijn om te zien hoe anderen denken over bijvoorbeeld digitenne vs. kabel. Is invoering van CI+ een dermate vervelende zaak, dat men alternatieven moet overwegen? Zijn de alternatieven eigenlijk überhaupt wel enigszins te vergelijken?

  Ik ben wel benieuwd naar de alternatieven. In het licht van dit onderwerp ben ik ook wel benieuwd of er meer mensen zijn die heel Ziggo maar de deur uit doen en overstappen op terrestrieel of satelliet.

  Persoonlijk laat ik de discussie over of het wel of niet verstandig is een nieuwe tv te kopen op basis van CI+ en alles wat er bij hoort voor wat het is. Daarvoor hoeft het topic dus niet op slot. (Lijkt me jammer om door wat afwijken van topic wellicht een informatiebron af te sluiten.)
   
 8. Wild guess: ik denk dat weinigen hier op dit forum 'heel ziggo de deur uit willen doen'. Zeker op dit topic zijn het toch vooral geinteresseerden in de nieuwe technologie waar Ziggo mee komt. En als 'geinteresseerde in TV technologie' kun je toch niet serieus overwegen over te stappen naar Digitenne: geen HD, hele lage bitrates en dus beduidend slechter beeld, zelfs vergeleken met Ziggo SD, en dan ook nog eens geen keuze voor pakketten of premium zenders. En bij Canard Digitaal is het al niet veel beter: weliswaar een stuk meer keuze en free to air zenders, maar ook een zeer rigide commerciele structuur die teveel zenders in één transponder probeert te stoppen, etc. En dan hebben we het nog niet gehad over de best wel aantrekkelijke combi's van Ziggo, met nu toch wel spectaculair snel internet!
  Ook ik accepteer dat de introductie van zoiets nieuws wel eens wat uit kan lopen. Zoals Anoniem al eerder aangaf: je test niet alleen een nieuwe module, maar ook de CI+ implementatie in de TV, en dan nog de samenwerking tussen die twee...

  PS:
  Hou het topic maar open, Anoniem komt vast wel weer een keertje terug van vakantie en dan horen we wel meer...
   
 9. De "OFF-Topic" verhalen gaan over alternatieven voor Ziggo. Met zelfs een suggestie om dat eens goed op een rij te zetten op dit forum :oops:
  Mijn idee is:
  -eerstens: dat hoort niet thuis in dít topic.
  -ten tweede: hoort dat überhaupt thuis op dit forum, ook in een eventueel nieuw te openen topic?
  Om mijn eigen, tweede vraag alvast wat te "beantwoorden", ter verdere discussie: nee, naar ik meen. Dit is, als ik het wel heb een door Ziggo geïnitieerd en gefaciliteerd forum, dat gaat over Ziggo. Daarop ga je toch geen topics openen over wat hun "concurrenten" doen en welke pro's en con's daaraan verbonden zijn?
  Daarvoor zijn vele andere plekken te vinden. Je gaat toch ook niet op een "HEMA-Forum" discussiëren over "V&D"?

  Groet,
  JW
   
 10. Huh? Het is een gebruikersforum geïnitieerd en gefaciliteerd door een gebruikersvereniging. Het is hier toch geen Ziggo propaganda website, dus waarom zouden hier geen alternatieven voor Ziggo besproken mogen worden?
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina