1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Ziggo gaat CI+ ondersteunen

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door xahmol, 10 apr 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Even voor alle duidelijkheid: ik heb NIET op basis van dit forum mijn tv gekocht. Na de aankoop vond ik dit forum. Sterker nog, ik wist niet eens dat er zo'n ding in mijn nieuwe tv kon. Daar wees de monteur mij op toen ik ontevreden was over de kwaliteit van de digitale tv van ziggo. De monteur vertelde toen (dat is ongeveer 4 weken geleden) dat de CAMmodule 'binnenkort' verkrijgbaar zou zijn.

  (offtopic: ha, ik heb de 100e pagina geopend)
   
 2. Ik bedoel ook niet zozeer, dat jij dat gedaan hebt. Maar er zullen er vast wel zijn die dat wel gedaan hebben.
  Zo zullen er ook wel mensen zijn die absoluut verbaasd reageren als hun alphacrypt op enig moment niet meer werkt. ;)

  Gefeliciteerd met het openen van pagina 100! :pompom:
   
 3. Wat heb jij een vreselijk misplaatst leedvermaak zeg!

  Overigens net even bij de Ziggo-bus geweest in Zoetermeer. Daar aan een medewerker gevraagd hoe het nu zit met CI+. Hij kon niet veel meer vertellen dan dat het maar maar blijft uitlopen. Eerst mei, toen juni en nu juli....
   
 4. Stel je niet aan! Dat is geen leedvermaak.
  Ik ben gewoon ontzettend nieuwsgierig naar hoeveel mensen er hier al een hele tijd op het forum meelezen en toch een tv kopen met CI+ ondanks het feit dat ze weten dat nog absoluut onbekend is welke modellen straks door Ziggo ondersteund gaan worden.
  Nogmaals: ik heb de hele discussie gevolgd en ik heb al hier en daar mensen zien noemen, dat ze nu toch echt niet meer langer gingen wachten en een tv wilden gaan kopen.
   
 5. Exact de reactie die ik van je verwacht had. Maar goed, laten we het maar op "nieuwsgierigheid" houden!

  groet,
  ron
   
 6. Je zal maar een andere TV moeten aanschaffen omdat de vorige kapot is gegaan. Moeten dan al die mensen op Ziggo blijven wachten tot ze een keer klaar zijn met hun trial-and-error certificatie traject? En wat krijgen we dan straks? Van diezelfde "probleem en bug" vrije gecertificeerde CI+ apparatuur als de huidige door Ziggo gecertificeerde kabel ontvangers en PVR's? Mijn "gecertificeerde" Humax ontvanger is drie jaar na introductie nog steeds niet bug vrij en Ziggo heeft geen zin om daar ook maar iets aan te gaan doen. Iedere firmware release duiken er weer nieuwe problemen en bugs op door dat adhoc testing proces bij Ziggo en telkens maar weer doen of ze van niets weten. Zo'n Ziggo gecertificeerd logootje is echt een "kwaliteitskeurmerk" waar je als consument op kan vertrouwen.
   

 7. Mensen zullen mijn opmerking wel in de wind slaan, maar in Ziggo kun je maar al te veel niet geloven.
  Ach, wat zegt een logo? THX gecertificeerd is net zoiets.
   
 8. Ik wacht echt met smart op de lijst en ben niet van plan om eerder een nieuwe LCD TV te gaan kopen ondanks dat ik al een Alphacrypt kaart heb voor in mijn PC die ik tijdelijk zou kunnen gebruiken....
   
 9. Wat leuk dat je me zo goed kunt voorspellen... Maar dat is ook niet zo heel erg knap. Ik zeg namelijk gewoon hetzelfde. Ik heb er alleen nu aan toegevoegd dat ik het niet als leedvermaak zie.
   
 10. Iedereen moet dat natuurlijk voor zichzelf beslissen... Maar als mijn tv nu kapot zou gaan zou ik voor een paar euro een tweedehands CRT tv halen en wachten tot Ziggo klaar is met de lijst. Maar dat is wat ik zelf zou doen. En bovendien: als ik al een tv met CI+ slot zou willen hebben. Ik heb nooit zo'n probleem gehad met een losse STB.
  Met mijn Samsung kabel ontvangers heb ik overigens nooit problemen gehad.

  Of je kunt vertrouwen op de zaken die door Ziggo zijn gecertificeerd lijkt me een hele andere discussie. Dan maakt het inderdaad niet uit of je iets nu of over een jaar koopt.

  Maar nogmaals: dat is ieder voor zich! En ik ben alleen benieuwd hoeveel mensen toch nu al per sé een tv met CI+ ontvanger moeten kopen om voorbereid te zijn op het CI+ verhaal, maar dat er straks wellicht iets niet werkt.
  Dat is hetzelfde als een Alphacrypt kopen en vervolgens gaan zeuren als ie op zwart gaat. Ik weet dat ik dat risico loop...ik zou het zeker jammer vinden als het gebeurt. Maar ik ga er niet voor naar Ziggo bellen.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina