1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Gebruik EPG in Loewe-tv

Discussie in 'Digitale TV - Irdeto ontvangers' gestart door crameron, 9 apr 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik sta op het punt een Loewe Individual te kopen. Volgens de verkoper is het niet mogelijk om de in de tv aanwezige EPG te gebruiken voor digitale zenders i.c.m. Digitaal Totaal van @Home. Dit lijkt mij nogal onwaarschijnlijk.
  Zijn er fotum-leden in het Essent-gebied die hier ervaring mee hebben?
  Alvast bedankt voor de reactie.

  PS. Volgens de verkoper zou het alleen kunnen als ook een satelliet-ontvanger werd gebruikt.
   
 2. Ik heb niet zo'n TV, maar het je dit topic al eens doorgelezen ?
   
 3. Bedankt voor je reactie. Ik had deze topiic wel gezien, maar we zijn nu al weer een paar maanden verder. Bovendien ging dit -dacht ik- specifiek over Multikabel. Op Kieskeurig las ik in een recente review: "Digitale decoder werkt prima samen met Essent, ook EPG werkt goed". Onder het motto "check en dubbelcheck" wil ik ook graag ervaringen van anderen horen.
   
 4. Je moet waarschijnlijk sowieso een AlphaCrypt CAM aanschaffen (ong. 125 euro) en dan hopen dat het werkt (en blijft werken).
   
 5. Het gebruik van niet goedgekeurde ontvangers / IDTV's en CAM module(s) is geheel op eigen risico. Zesko kan deze apparatuur niet ondersteunen en eveneens niet in instaan dat het functioneert en/of blijft functioneren.
   
 6. Op mijn verzoek heeft de verkoper het nog eens uitgeprobeerd en....tot zijn verbazing werkt de programmagids wel. De deskundigheid van verkopers. Maar goed, het probleem is opgelost.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina