1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

PVR (Siemens): Timeshift of Opname niet toegestaan!!

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door Doman, 8 apr 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Doman

  Doman Forum Member

  Berichten:
  2.675
  Ziggo:
  Internet & Televisie
  Gebied:
  fZiggo
  Meer...
  Lid geworden:
  20 sep 2005
 2. Omdat het dit keer de commerciƫle zenders zijn, weer de vraag:
  heb jij hier ook last van ?

  Wij zitten in het voormalige multikabel gebied.
  Het speelt op alle zenders, op beide boxen.
  Film1 is wel goed.
   
 3. Ik denk dat er een stagaire bij Ziggo heeft lopen beunhazen. Taal van BBC3/BBC4 staat op NAR. (Nigeriaans dialect als ik Google mag geloven.). Vraag me eveneens af waarom (HISTORY (ipv History) met de Caps-Lock aan is getypt.
   
 4. Doman

  Doman Forum Member

  Berichten:
  2.675
  Ziggo:
  Internet & Televisie
  Gebied:
  fZiggo
  Meer...
  Lid geworden:
  20 sep 2005
  Dat vermoeden heb ik ook steeds ja, stagaires die wat op de knoppen lopen te drukken zonder juiste/enige kennis van zaken. :shock:
   
 5. welke pvr gebruik je
   
 6. :) ...caps lock blijven hangen je zou het haast denken. The History Channel (zowel SD als HD) hebben vanaf vandaag hun namen en logo's aangepast. De SD versie heet nu HISTORY, en de HD versie HISTORY HD.
  Allemaal met hoofdletters, hou er zelf ook niet van die schreeuwende hoofdletters maar helaas is dat de nieuwe naam van deze zenders, zo staan ze ook vanaf nu op de site: http://www.ziggo.nl/producten/televisie/z2/

  M.b.t. tot BBC3 em BBC4, die hadden altijd de language code ENG maar de BBC heeft wat problemen met deze ENG audio tracks (daarom was er donderdagavond tussen 20.00 en 20.35 ook geen geluid) op 3 en 4 en daarom is de normale engelse audio nu beschikbaar met language code NAR.

  Wat betreft het opname probleem op NET5 en ComdyCentral, hebben meer gebruikers met een PVR (siemens maar ook de andere merken) dit? Zo ja dan graag even Merk van je PVR + de regio waar je woont.

  Kan op dit moment niet controlleren of het bij "ons" fout gaat of ergens anders maar kom hier later (denk morgen) op terug.
   
 7. Ik weet dat ze van naam veranderd zijn, maar alleen in hun logo zie ik History in hoofdletters staan. Voor de rest word het overal in normale tekens doorgeven. Ook in de aankondigingen en en op de eigen site word van History gesproken.

  Ik ga er ook vanuit dat ze het zelf niet zouden proberen en dat het ook niet zomaar door de rest van de zenders (en tv aanbieders) word geaccepteerd. Als iedereen dat gaat doen....
   
 8. Tja, helemaal mee eens het is zoals ik al zij ook niet mijn keus al die hoofdletters.
   
 9. de Siemens Gigaset M750C IR.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina