1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Favorieten lijst (zendervolgorde aanpassen)

Discussie in 'Humax Duovisio iPVR-9200C (SD-PVR)' gestart door leeuw1974, 6 apr 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. De decoder doet er wel wat mee. Je moet alleen wel TWEEMAAL op de blauwe knop drukken om de zenders in de volgorde te krijgjen die jij in de favorietenlijst hebt gemaakt.
  Je doet echt iets niet goed!
   
 2. ahhhhh, het is gelukt. THX :cool:

  Je kan alleen maar 2x de blauwe knop indrukken als je de knop "list" heb gebruikt. Het kan dus niet vanuit het menu.

  Maar.... ik zet elke avond de decoder uit, de lijst is nu weer terug naar de verkeerde volgorde. Dus dan moet ik elke keer op list drukken en 2x blauw, tamelijk omslachtig, of kan ik ook ergens dit als "default"instellen.

  Als je 2x het blauwe knopje indrukt krijg je een klokje, anders een "a" of een "1" in het menu heb je alleen keuze uit een alfabetisch of numierieke volgorde.
   
 3. als je de ontvanger gewoon in standby zet komt hij gewoon weer terug in je eigen FAV lijst en de eigen volgorde die je gekozen hebt. De eigen volgorde wordt aangeduidt met een klok icon. Je kunt de FAV ook selecteren via OK, pijl rechts totdat je de lijst ziet. Je hoeft niet daarvoor de list knop niet te gebruiken
   
 4. Standby is toch gewoon 1x op de power off knop op de AB (rechtsboven) Bij mij onthoud ie niet "mijn" volgorde. Hij springt terug naar "1" ipv klokje
  idd, ik merk het.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina