1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Afweging...

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door Kabrio, 5 apr 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Het is ons niet bekend hoe ze op dit moment om gaan met de acties voor bestaande klanten.

  In de Algemene Voorwaarden staat dat er geen minimum contractduur is voor bundels, tenzij je gebruik maakt van een actie. Dus als je die DTV ontvanger niet wilt hebben zou je geen minimum contractduur hebben lijkt me, of dit mogelijk is weet ik nu niet.

  De PVR actie geldt bijvoorbeeld alleen voor nieuwe klanten, dus als je nog geen internet en DTV hebt. Welke voorwaarden voor downgrade-klanten vanaf Xtra gelden is een nog moeilijker vraag. Maar als je meedoet aan een DTV-ontvanger-actie heb je altijd een minimum contractduur van 1 jaar en dus geen mogelijkheid om te upgraden binnen dat jaar indien Xtra wel omhoog gaat. We hebben deze vraag uitgezet bij Ziggo hoe men daarmee omgaat. Zodra we daar iets over horen laten we dit hier weten.
   
 2. Bedankt en ik ben heel benieuwd hoe ze hier in de toekomst mee omgaan, voorlopig wacht ik het nog heel even af want ik ben bang nu een verkeerde beslissing te nemen waar ik straks mogelijk voor een jaar aan vast zit.

  De toezegging van de bijna gratis decoder werd me gedaan door de klantenservice maar de feitelijke wijziging moet je via de service site regelen en dan kun je nooit meer terugkomen op de gemaakte afspraak/toezegging.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina