1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Onderhoud DTV bij Multikabel 7/8 april

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door CeeS, 5 apr 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Het bericht is afgelopen vrijdag ook per mail verstuurd dus ze hebben het beide gedaan.
   
 2. Of je bent gewoon blij dat jouw kabelmaatschappij de moeite neemt om zoiets op zo'n manier te communiceren dat praktisch al je abonnees het weten...
   
 3. De software zal in de nieuwe digitale ontvanger producten zo ingericht worden dat reeds ontvangen berichten niet weer gedisplayed zullen worden. Aangezien de berichten gebroadcast (zonder ontvangstbevestiging) worden, worden ze een aantal keer verstuurd om zoveel mogelijk kans te hebben dat ze ook door de klanten / gebruikers gezien worden. We beseffen ons dat dit door sommige mensen als ongewenst wordt ervaren, maar hebben helaas op dit moment geen betere optie.
   
 4. Mededelingen door tv beeld

  Mijn voorstel is om de broadcasts niet meer 's avonds om 9 uur te doen maar 's ochtends om 9 uur. Het bereik is in principe hetzelfde. Gebruikers die 's avonds hun opnames willen programmeren kunnen eerst de berichten lezen en daarna verwijderen. De opnames zullen dan niet meer door de mededelingen verstoord worden.
   
 5. Zou ik ook wel willen weten.. Ik heb trouwens geen normale email gehad en heb op de Alphacrypt messages uitgeschakeld. Ik loop er nu toevallig tegen aan in dit forum, maar anders had ik het gewoon niet geweten

  (H)DTV doet het overigens gewoon, dus voorlopig nog geen last..

  Lots
   
 6. Het probleem met het ongericht verzenden van deze berichten naar alle boxen is dat de box aan moet staan om het bericht te kunnen ontvangen. Als de box niet aanstaat dan wordt het bericht niet ontvangen en niet weergegeven. Daarom is gekozen voor primetime. We hadden ook voor een mail bericht kunnen kiezen, waarbij een mail icon verschijnt, maar dan moet je wel weten hoe je de mail vervolgens moet openen.
   
 7. In het bovenstaande lees ik dat het dus toch mogelijk is om gericht berichten te versturen. Mijn probleem is dat als Multikabel besluit gedurende een x-aantal avonden mededelingen gaat versturen, ik deze avonden geen geprogrameerde opnames kan maken. Dit vind ik een behoorlijke aantasting van de functionaliteit. Dus svp toch onderhoudsmeldingen op een andere wijze communiceren, of gericht.
   
 8. Dan lees je dat niet goed ;) Het versturen van de berichten gaat dmv broadcasts, niet op een gerichte manier. Er kan dus niet geselecteerd worden wie het bericht wel en niet ontvangt. Dit lijkt me dus meer iets voor de fabrikanten van de decoderds om als instelmogelijkheid te geven om bericht broadcasts te negeren.

  Ik vind het prima dat ziggo op deze actieve manier communiceerd, en dat moeten zo ook absoluut blijven doen :D
   
 9. Naja..NGC-HD en History channel werken nu niet meer (History channel heeft het nog nooit gedaan bij mij).. kan ook aan mijn eigen setup liggen, dat moet ik nog nader onderzoeken, maar wel verdacht dat het na de update niet meer werkt voor alleen deze twee kanalen. De fout die Mediaportal aangeeft is "cannot start Graph" wat op een codec probleem zou kunnen wijzen.

  Via de CI tool de smartcard refreshed, heeft niet geholpen, als lijkt verder normaal.

  Vanavond eens een nieuwe kanalenscan uitvoeren, kijken of dat helpt.

  Lots
   
 10. Doman

  Doman Forum Member

  Berichten:
  2.675
  Ziggo:
  Internet & Televisie
  Gebied:
  fZiggo
  Meer...
  Lid geworden:
  20 sep 2005
  Ja jij wel omdat jij er geen last van hebt met je DVB PVR, voor anderen kan het nu juist uitermate storend zijn!
  Het hangt er maar net vanaf of je opname verpest is of niet he.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 8 apr 2008
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina