1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

EK voetbal in Superkwaliteit

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door John², 5 apr 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik vind Ned 1, 2 en 3 PUBLIEKE zenders. Dus ik zou het unfair vinden als er een abo nodig is. We betalen er via de belasting al voor. Dus hup, gewoon gratis. Ik heb wel een Samsung HD receiver, maar mijn abo opgezged, er waren nl geen leuke kanalen. Maar ben nu heel benieuwd of ik EK in HD kan kijken. Heeeel benieuwd...
   
 2. @anoniem / @magma - Inderdaad zou leuk zijn als SA 8455DVB voor 7 juni het licht ziet qua hdtv en hard disk recording. Echter het is geen EuroDocsis 3 modem en dat was nou net weer hetgeen ZiGGo wou gaan introduceren voor de snelste Internetabonnementjes... Zo is het altijd wat natuurlijk, maar het is of deze alles in een box (incl VoD) of een DM800 met hard disk (zonder VoD) en nog een treetje lager slechts de samsung hd
   
 3. discussie over samsung 850 in dit topic

  De sub-discussie die hier liep over Samsung 850 met SCART is verplaatst naar het Samsung-850 forumdeel in dit topic.
   
 4. Dan moet je de geluidsuitvoer op PCM zetten ipv Dolby Digital, zit ergens in het menu van de samsung verstopt
   

 5. Waarom zou ED3 nodig moeten zijn voor VOD?. Het modem is alleen voor intern gebruik t.b.v. en interactieve diensten en fungeert niet als kabel modem om bv te kunnen internetten. De beschikbare eth interface heeft (vooralsnog) geen functie.
   
 6. EDIT: Oops sorry was beetje laat met deze reactie zie ik (zag niet dat er al 9 pagina's waren....)

  Sorry John, ben blij dat je gelukkig bent maar FullHD op een kleiner scherm is echt niet zo nuttig hoor...
  720P of 1080P op een 32 inch cherm geeft totaal geen zichtbaar verschil.

  Zelf heb ik een 40inch FullHD en Blue-ray en HTPC en hierop kan ik al bijna geen verschil zien tussen 720P en 1080P!
  Maar het blijft dus natuurlijk topqualiteit dus zeker mooi zo.

  Toch vind ik het slecht dat winkels FullHD en HDReady (wat een loze term!) aanprijzen alsof dit het volgende wereldwonder is!
  Zeer veel mensen hebben zo'n schem op een standaard MediaParkt DVD speler aangesloten en hebben werkelijk geen idee.... erg jammer.
   
 7. Full HD = 1080p

  Inderdaad, maar op een 50 inch plasma is 1080p wel degelijk een ware gebeurtenis... DE plasma s worden steeds goedkoper, de lcd's steeds beter.

  Blu Ray natuurfilms op een 50 inch zijn als kijken door een raam, prachtig, niet alleen de scherpte maar zeker ook de kleurdiepte
   
 8. Je hebt helemaal gelijk.. het kan nog erger.. Ziggo doet enorm zijn best TV signaal in minimaal DVD kwaliteit de kabel op te sturen, maar bij de consument thuis staan de kastjes standaard ingesteld op composiet (=VCR kwaliteit) en dan maar klagen dat het er niet uitziet op hun 42Inch plasma.

  Ik kijk ook TV via de HTPC, HDTV ziet er echt geweldig uit, en sommige SDTV zenders zien er ook prima uit (films bij veronica, doet niet onder voor DVD, alleen het geluid is dolby prologic). Ik heb mijn grafische kaart ingesteld op 720P uit op de HDMI, dat is het beste op mijn 32" LCD, 1080i loopt niet soepel.

  Lots
   
 9. Tja, daar ben ik ook wel nieuwsgierig na...
  Zit nu heel erg te dubben voor een Samsung HD
  Maar als deze over niet al te lange tijd op de markt komt......
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina