1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

EK voetbal in Superkwaliteit

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door John², 5 apr 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik hoor graag wie dit antwoord gegeven heeft evt. per PM.
  Er is op dit moment een nieuwe Humax HD ontvanger in ontwikkeling voor de Nederlandse markt. De testen zitten in de afrondingsfase. Deze nieuwe HD-ontvanger is de opvolger van HD-1000C.
   
 2. Heb je voor die HD-1000C dan niet nog een losse CI module nodig ?

  Dan wordt het nog een dure grap en kun je vermoedelijk beter wachten op een ontvanger waar voor irdeto alleen een smartcard in hoeft en die wel ondersteund zal worden met software updates en zo, want nieuwe software voor dit duitse type zal wel niet op de kabel verschijnen.
   
 3. Opvallend dat Anoniem alleen antwoord geeft op je tweede vraag.......
   
 4. Ik bedoelde eigenlijk dat anoniem geen antwoord gaf op de eerste vraag: of de Samsung HD decoder nu probleemvrij is.....
  Voor de tweede vraag (over nieuwe HD decoders) geloof ik zeker dat er nieuws in aantocht is (Humax, Scientific Atlanta).


   
 5. Op de eerste kan ik wel antwoord geven, maar dat kunnen alle gebruikers eveneens die deze ontvanger dagelijks gebruiken. Wil je niet de kans lopen dat je het EK2008 in HD mis loopt dan zou ik nu een besluit nemen. Als je Humax niet op tijd beschikbaar komt dan zal de vraag naar HD-ontvangers het aanbod waarschijnlijk overstijgen.
   
 6. Bedankt voor de snelle reactie. Ik zal nog eens in het archief gaan kijken van de Samsung...
  Is de Scientific Atlanta geen kandidaat meer?

  Mvg

  Bert


   
 7. Deze zal alleen maar bij Casema beschikbaar komen en de exacte datum is nog niet bekend. De testen zijn eveneens nog niet afgerond voor de SA VOD ontvanger.
   
 8. Iets bekend over een HD PVR die wél in het gehele Ziggo gebied beschikbaar is?
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 1 mei 2008
 9. Ik lees net op Hear.nl dat de Humax decoder eraan komt. De Samsung Hd mét harde schijf lijkt een aantrekkelijker optie.
   
 10. ga je meteen twijfelen aan de waarheid van de rest van het bericht, aangezien die humax nog niet klaar is voor ziggo, voor zover ik weet.. (correct me if i'm wrong)
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina