1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

HD pakket, maar History channel is scrambled!

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door lotsofjazz, 3 apr 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Hoi,

  Nu ik alle hardware problemen heb verholpen en ik alle kanalen in ieder gevalk in het lijstje zie staan waar ik recht op heb, ook History Channel HD eens geprobeerd, ik heb tenslotte betaald voor het HD pakket.. Maar ik kan deze niet bekijken, de mediaportal software komt met een pop up: Cant play History Channel, This channel is scrambled..

  Ik heb al van alles geprobeerd, maar helpt niet, signaal sterkte is 100%, frequentie klopt, kanaalnummer klopt.. EPG werkt, kanaal wordt gevonden bij opnieuw scannen.

  Zoals gezegd, ik kijk via HTPC met FloppyDTV-C/CI, Alphacrypt CAM classic (3.11). Vista Ultimate met Mediaportal software

  Andere HD kanalen werken wel OK(discovery-HD, Brava, HDNL, NGC-HD)

  Ik heb Multikabel maandag al een berichtje gestuurd, maar nog geen antwoord..

  Moet mijn smartcard upgraded worden of zo? en lukt dat niet omdat ik een tuner heb die Multikabel niet kent? Op het aanmeldformulier heb ik maar wat aangekruist, de floppydtv stond daar niet bij natuurlijk.(Ik weiger mij te conformeren aan de keuze van Multikabel, ik kies liever zelf, en dat is meestal beter).

  Lots
   
 2. Opgelost!

  Na de update van de smartcard maandagnacht en een kanalenscan kan ik nu ook History Channel HD kijken.. Geweldig!

  Mijn systeempje werkt nu helemaal zoals het hoort!

  Lots
   
 3. 2x Hsitory Channel

  Het probleem was toch niet helemaal over...

  Nadat ik Vista updated had naar SP1, en de laatste versie van Mediaportal, had ik weer dat ik geen History channel kon kijken.

  Mediaportal maakt echter uitgebreide logs aan, en die heb ik eens bekeken, en wat blijkt..

  History channel werd 2x gevonden, eenmaal in de transponderfrequentie 234Mhz en een keer in 826Mhz.. Vervolgens kiest Mediaportal de eerste die hij gevonden heeft een kukelt die andere er uit.. gevolg Mediaportal schopte de goede aan de kant en probeerde de verkeerde te laten zien.. en die was natuurlijk scrambled..

  Door in de transponderlijst 234Mhz er uit te halen, en opnieuw een kanalenscan te doen was het probleem wederom opgelost en kan ik weer History Channel kijken. Gevolg is wel dat ik nog een paar kanalen "mis" maar die bekeek ik sowieso al niet dus voor mij geen probleem

  Dit zal ongetwijfeld te maken hebben met de fusie naar Ziggo, de netwerken zijn nu gekoppeld waardoor je ook kanalen kunt vinden (dezelfde) op andere transponder frequenties, en de TV software kan daar blijkbaar niet zo goed mee omgaan.

  Lots
   
 4. De andere history-channel is waarschijnlijk de "gewone" (niet-HD) versie van history-channel ?? En als je geen pakket hebt waar die in zit (nieuws en kennis of totaalpakket) kun je die niet zien denk ik?

  Of heb je wel een pakket waar de SD versie in zit ?
   
 5. Ik heb het even nagekeken, en het klopt wat je zegt. op de 234MHZ zit de SD versie van History channel. Maar waarom dan niet een duidelijke andere tag er aan hangen? Nu is het voor de TV software alsof een kanaal 2x gevonden wordt en werd de HD versie er af geschopt. Ik heb inderdaad geen abbo voor het Nieuws en Kennis pakket waar de gewone History Channel in zit.

  Lots
   
 6. Er wel duidelijk onderscheid te maken in SD en HD services, de gecertificeerde Ziggo HD-ontvanger(s) gaat(/n) hier wel op de juiste manier mee om.
   
 7. Ik zal hier een bugmelding van maken bij de softwaremakers. Ik snap dat ziggo hier geen ondersteuining voor kan geven.

  Overigens werkt mijn systeempje nu weer uitstekend!

  Lots
   
 8. Heb je nog speciale frequentie lijsten aangemaakt? en zo ja, waar heb je de info vandaan?

  Ik heb ook DTV-C via Media Portal en alles werkt prima, maar heb geen HD en wil dat nu gaan doen als blijkt dat dit werkt...
  Welk pakket van Ziggo geeft HD? ik heb nu Alles-in-1 Plus maar daar vind ik geen HD zenders geloof ik....

  Welke codecs gebruik je trouwens in MP?
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina