1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Nieuwe snelheden Power

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door RKoster, 3 apr 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Hoe is het met de upload snelheid bij de anderen? Het is bij mij i.i.g. bij lange na niet 3Mbit. Haal met moeite 1700kb/s ook zonder router :cry: Heb een SB5120 modem. Zou de wijkcentrale het niet aankunnen? Of staat de waarde van de upload cap in de modem config niet goed ingesteld?

  Hoor het wel ...
   
 2. geen verandering hier bij mij. Ben net even bij die vriend van mij langs geweest en na een reset bij hem wel de nieuwe snelheden. Vrijdag maar even een belletje plegen. Voel me wel een beetje bij de neus genomen door de klantenservice van MK. Ze zei nog dat ik me niet druk hoefde te maken omdat ze had overlegd met een deskundige!!!

  Update: net nog even gebeld met de helpdesk en die bevestigde eigenlijk het verhaal van Cees. Het is niet mogelijk met deze modem de nieuwe snelheiden te krijgen omdat deze nog gekoppeld zijn aan een power abbo en niet aan de bundel. Dus de informatie van de klantenservice klopte dus niet. Hij bood wel 3x zijn excuses aan en zou het met de betreffende medewerker opnemen dat dit soort info niet zo maar doorgegeven kan worden. Mijn bundel word pas actief bij het activeren van mijn nieuwe modem. Hopen dat deze vrijdag nog word opgestuurd en zaterdag nog aangeboden kan worden!!
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 30 apr 2008
 3. Kom niet verder dan gem. 200Kb/s. Upload blijft echt ver achter bij wat belooft wordt :cry: Is amper 30kb/s meer dan oude upload snelheid. Vrijdag meteen maar even bellen ...
   
 4. Op zon- en feestdagen is de helpdesk ook bereikbaar hoor:

   
 5. Ok dankje Cees dat wist ik niet :wink: Hmm net geprobeerd. Ze zijn dus toch gesloten.
   
 6. Hallo CeeS,
  ziet ernaar uit, dat hier in Zwaag de nieuwe snelheden al actief zijn.
  Ik heb ook bij mijn nieuwsserver datagebruik gekeken en hier staat nu
  onbeperkt.

  Groetjes,

  Cees
   
 7. Zou kunnen vanwege feestdag. Is overigens nergens te vinden op de site dat ze dicht zijn op feestdagen, wie weet morgen wel open ... :?
   
 8. Koninginnedag gesloten, vrijdag is de helpdesk weer open.
   
 9. Ja, de snelheden zijn voor iedereen al ingevoerd (na een modemreset).
   
 10. Ik heb gister mijn modem gereset en heb ook de nieuwe snelheid. Downloaden gaat nu rond de 1850 KB/s maar ook bij mij blijft het uploaden steken bij ca 270 KB/s. Upload test ik door op een ftp-server te uploaden maar ook speedtest.net geeft ongeveer die waarden aan. Modem is een Motorola SBV5121E
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina