1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Nieuwe snelheden Power

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door RKoster, 3 apr 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Voor een ieder is storing van de telefonie niet bepaald leuk. Maar ik wel eens een discussie hebben over wie meer storingen heeft: MK of een andere telefoon aanbieder.

  Waarop is deze stellingsname gebaseerd?

  Welke zaken zijn door uw strot geduwd en heeft u tegen uw zin geaccepteerd?

  Dus als ik u goed begrijp zijn de prijzen van andere aanbieders met een vergelijkbaar analoog pakket van een een betere kwaliteit/prijsverhouding?

  Let dan ook eens op de kwaliteit van de producten die aangeboden worden.
  Vergelijkt u de prijs; dan heeft u een punt: Ziggo is geen prijsvechter en zal dit ook nooit worden.
  Zij leveren een kwaliteitsproduct, 24 uur per dag. Met een helpdesk die in prijs aanzienlijk lager ligt dan een helpdesk van een prijsvechter. En deze laatste helpdesk zult u vaker nodig hebben dan die van Ziggo.

  Storingen, die zullen er altijd zijn: Nuon of een andere landelijke energie aanbieder heeft een storing en uw internet ligt er uit. Schuld?

  Tenslotte een mening: 3 kabelaars samen als een maatschappij geeft een sterke vuist tegen die andere concurent. En met een sterke investeringsmaatschappij erachter geeft dit kans op nieuwe technieken en producten in de nabije toekomst, die er anders niet of later zouden worden geintroduceerd.
   
 2. Hier even een screenshot:

  [​IMG]

  Is het nog niet helemaal denk.
   
 3. Wat voor merk/type modem heb je?
   
 4. Hoi Cees. Heb een SB5120 modem. Die gene met telefonie. Download snelheid ziet er ok uit iets van 1900kb/s maar de upload blijft toch een beetje achter lijkt het. Weet niet of dit aan me Linksys WRT54GL router ligt, maar volgens mij moeten die toch wel 30 Mbit op de WAN->LAN poort halen.
   
 5. Ik vroeg het omdat dan blijkbaar de nieuwe profielen voor dit type modem al online staan. Ik zal die van mij zo even resetten.
  Of je router draadloos de snelheid haalt is nog maar de vraag. Misschien kun je eens 'bedraad' testen of dat beter is ??
   
 6. Hehehe ik zit al bedraad Cees. Ben benieuwd wat voor snelheden jij haalt.
   
 7. Ik krijg nu dit:
  [​IMG]

  [​IMG]

  met Netgear WNR854T (Wireless N router + Gigabit switch, 100Mbps WAN)
  Motorola Zwart Modem met Telefonie

  Nog niet zover als het moet zijn met de Upload, maar is al stuk sneller :P.
   
 8. Inderdaad 3000 / 8 = 375kb/s. Dan zou je 350 toch wel moeten halen lijkt mij. Ik kom nog niet eens in de buurt van de 300 :roll:
   
 9. Ik haal ook ongeveer deze getallen:

  [​IMG]

  of naar Duitsland:

  [​IMG]

  De upload is erg afhankelijk van welke site je kiest en welk moment. Ik heb al een keer 2.6 Mbit gezien. Dus de lagere snelheid kan ook aan de test-server liggen. Zelfs de servers van speedtest.net in nederland zijn de laatste tijd minder goed dan een paar weken geleden toen andere testservers gebruikt werden. Je kunt je 'echte' speed er dus niet helemaal aan ophangen.

  In elk geval lijkt het erop dat de nieuwe profielen voor de motorola modems actief zijn. Iemand met webstar modems of ander merk met een power-abonnement die na een reset van het modem ook al nieuwe snelheid heeft ???
   
 10. Ik zit op 1700kb/s. Morgen maar is testen zonder router. Maar volgens mij moet hij dat gewoon trekken lijkt mij die 3mbit. Max is volgens mij 30Mbit.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina