1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Nieuwe snelheden Power

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door RKoster, 3 apr 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Over dat bellen. Ik gebruik daar voipcheap.com voor. Ik waardeer dan eens in de zoveel tijd op (10 euro) en dan kan ik 90 dagen gratis bellen naar veel bestemmingen, en daarna betaal je een cent ofzo.

  Ideaal, want ik bel regelmatig naar de VS, en dan bel ik dus gratis. Werkt perfect. Zelf gebruik ik een linksys SPA kastje zodat ik normale toestellen kan gebruiken, maar je kan natuurlijk ook via een headphone bellen.

  Kan je KPN eruit gooien, en een bundel nemen ;-)

  okee back2topic
   
 2. Kan iemand mij uitleggen waarom ik meer betaal dan een Powerbundel abbo en toch niet van de verhoging mag mee profiteren.
  Ik heb nu gewoon tv (analoge)voor €15,90 en power voor €47,95 samen is dat €63,85 ik ik lees in het nieuws bericht. (heb nu gewoon power)
  De prijs van de Powerbundel wijzigt van € 63,50 per maand naar € 64,95-per maand.
  Dat betekend dat ik dus €0,35 cent meer betaal en geen digitale tv en telefoon van multikabel heb.
  En ik MOT geen telefoon en digitale tv maar wil wel graag de internet verhoging hebben.

  hebben meer mensen dit probleem wat gaan we hieraan veranderen ???

  Gr.
  Mayo
   
 3. Ik weet niet welke landen je belt ?
  Maar je kunt via 0900 nummers ook goedkoop bellen, dat is vaak net zo duur dan de carrier-preselect bestemmingen. Is iets omslachtiger, je kies een 0900 nummer en daarna het bestemmingsnummer, maar wel mogelijk via de kabel dus. Een andere mogelijkheid is te bellen via bijvoorbeeld voipbuster. Dat kan met een programma op de PC, maar ook door jezelf en de tegenpartij door hen te laten bellen. Dat werkt met een soort prepay waarbij je veel bestemmingen 90 dagen gratis kunt bellen, daarna tegen een laag tarief tot je prepay tegoed op is. Er zijn dus wel degelijk mogelijkheden om te bellen buiten de 'standaard' mogelijkheden als je kabeltelefonie hebt. (zoek bijvoorbeeld even op Google )
   
 4. Ehhh Mayo,

  Daarom ben ik naar 3-in-1 gegaan :)

  Wij hadden televisie (analoog), Power internet en KPN. Ik spaar nu mijn KPN uit (want betaal net zoveel voor 3-in-1 als ervoor voor i-net en televisie samen).

  Je snapt zelf wel dat dat het hele idee van MK is om klanten te winnen. Geef ze ongelijk....
   
 5. Misschien toch een bundel nemen en je telefoon gewoon niet gebruiken?
  :wink:
   
 6. beetje raar he als er zo gedacht wordt door mk.
  met andere woorden overstappen en de telefoon niet aansluiten en in de doos laten zitten,
  Ik denk dat zodra zich de mogelijkheid voordoet om overte stappen naar een andere provider dit een betere oplossing voor mij is.
  Neem ik voor tv gewoon digitenne.
  Mk weer op zijn best....:confused:
   
 7. Ha die Cees,
  Ja dat is waar, dat is zelfs vaak nog goedkoper ook maar de verbinding is vaak erg slecht. Wij bellen veel met Colombia omdat we dara familie hebben zitten en er zelf regelmatig op vakantie gaan, vorig jaar had ik mijn dochter wat 0900 nummers aan de hand gedaan omdat die niet met carrier select kan bellen, inderdaad, bundel. Ze heeft ons nooit kunnen bereiken en dus maar via de gewone lijn gebeld a 80 cent per minuut.
  Wij bellen ook wel met Skype, net zoiets als Voip buster maar het blijft een gedoe om via de computer te bellen omdat die altijd uitstaat als iemand denkt: "laten we even gaan bellen". Wel bedankt voor het meedenken.
  Groeten,
  Ben
   
 8. Ha die Mayo,
  toevallig heb ik vandaag een mailtje gestuurd naar Multikabel met de vraag of ik ook van de verhoogde snelheid gebruik kan maken als ik de 1,45 extra bijbetaal maar zonder gedwongen te worden om een undel te nemen.
  Ik zie uit naar het antwoord, wie weet.
  gr.
  Ben
   
 9. De snelheid wordt sowieso alleen verstrekt als iemand een bundel afneemt. En is het zo erg om een bundel af te nemen en dan niet het telefonie gedeelte te gebruiken voor die 1,45 extra?
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina