1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Nieuwe snelheden Power

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door RKoster, 3 apr 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik denk dat het niet bij alle drie tegelijk gebeurd door de verschillen in de netwerken. Die netwerken moeten ze niet voor niks nog overlepelen naar andere eurodocsis varianten dan 1.0
   
 2. Lastig, ik verhuis straks naar Heiloo, en ga dan ook aan de kabel(geen ADSL2 beschikbaar)

  Ik zit dus te denken aan de Powerbundel. (met gratis HDD recorder) als ik voor 15 mei bestel.

  Wat zouden jullie doen? Voor 15 mei bestellen bij Multikabel, of wachten tot het echt ZIGGO is(na 15 mei??)

  Het gaat mij om de hoge snelheid en de prijs natuurlijk. Met welke optie ben ik beter af?
   
 3. Welke aanbiedingen er na 15 mei komen is nog niet bekend. Weet niet wanneer je gaat verhuizen, ik denk dat de besteldatum daar van af zal hangen.

  Als je ADSL en telefoon mee wilt verhuizen kost je dat neem ik aan geld, terwijl een nieuwe aansluiting gratis is met een harddisk-recorder als kadootje voor nieuwe klanten. Of je dat wilt doen is natuurlijk je eigen afweging. Misschien zijn de aanbiedingen beter later of slechter later in het jaar dat blijft altijd een gok. Maar als je er tevreden mee bent (16/3 bij een bundel) is het wellicht een optie voor je.
   
 4. @MeerMeer: in deze tijd geldt dat opzeggen/afsluiten veel langer duurt dan een nieuwe aansluiting. Dus - afhankelijk van je verhuisdatum - zou ik zo lang mogelijk wachten.
   
 5. @Home werkt al een tijd met Eurodocsis 2.0, dus dat is geen reden waarom @Home nog niet zou verhogen...
   
 6. Deze redenatie snap ik niet?

  Ik krijg 1 mei de sleutel, en ga per half juni over. Ik kan dus bijv 2 mei multikabel aanvragen. Ik heb op dat adres geen ADSL niks. Dus moet 'iets'

  Vraag is alleen, zal ik gaan voor 'multikabel' met HDD of wachten wat Ziggo gaat aanbieden?

  Wel belangrijk om te weten, is er een officiele 'Ziggo' datum?
   
 7. Nee, daar is nog niets over bekend, hoewel het wel toevallig is dat alle aanbiedingen van alle 3 de kabelaars op dit moment tot 16 mei lopen, dus het zou maar zo kunnen dat ze dat weekeinde officieel van start gaan als Ziggo.
   
 8. nou ik hoop toch echt ten zeerste dat ziggo de Xtra abbo omhoog gaat gooien ergens einde zomer... augustus ofzo ? die 22 mbit is wel leuk maar die upload snelheid vind ik ook wel belangrijk en straks heeft de powerbundel een 3 mbit upload :S terwijl we toch DIK betalen voor onze Xtra abbo...
  ik heb er alle vertrouwen in en ik hoop dat er spoedig daar meer over bekend gaat worden.
  Ik heb wel het idee dat ziggo meer voor de bundels gaat maar aangezien ik in gemeente Edam/volendam woon en wij gratis digitaal tv krijgen etc... :mrgreen:

  Als we er toch veel voor betalen wil ik gewoon ook meer hebben dan die bundels aangezien we alleen maar Internet krijgen! :roll:
   
 9. @Home is niet de enige, de anderen moeten er ook klaar voor zijn, en dat is dus nog niet het geval...
   
 10. snelheden power

  Jammer dat het alleen geldt voor de bundel :evil:. Ik bel veel naar het buitenland en doe dat via een andere provider (1649), als ik de bundel neem betaal ik ongeveer evenveel als via KPN, heel veel dus en als ze nu eens zorgen dat ik gewoon via iemand anders naar het buitenland kan bellen wil ik ook wel de bundel, ik heb per slot al internet en dig. TV.
  Jammer dat deze snelheid aan mijn neus voorbij gaat. het opheffen van de 100GB limiet geldt straks zeker ook alleen voor bundelaars? :oops:
  groet,
  Ben
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina