1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Moderatie en kritische toon forum

Discussie in 'Gebruikersforum - Vragen & opmerkingen' gestart door xahmol, 1 apr 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. klopt de neagtive sfeer zal na de fusieproblemen wel afgelopen zijn. ik blijf de toekomst iedergeval nog steeds positief inzien
   
 2. Nee hoor, mensen blijven een forum pas aanspreken als er gezeik is. Anders niet, waarom zou men hier anders zitten? (zo denken velen, alsof de MGV/ZGV het wel allemaal oplost en men zelf geen energie wil verdoen of moeite wil doen). Niet dat ik zo denk, maar daarom is er zoveel gezeik...
   
 3. ja een grote groep mensen komt her alleen om hun probleem of klacht te zeiken maar ook een deel niet op dt form word meer besproken dan alleen de problemen en problemen zullen er ook altijd blijven alleen als de problemen meer erg of minder grootschalig zijn word het zeikgehalte over de problemen wel minder
   
 4. De moderatie is hier prima. Ze moeten even omgaan met de nieuwe TVhome-klanten. Ik denk dat ze even met Sander, de moderator van het TVhome forum moeten gaan praten, dan denk ik dat zich een hoop oplost.
   
 5. Wat mij meer en meer gaat tegenstaan dat we kennelijk ook nog eens worden opgezadeld met een stuk TV Home geschiedenis dat hier gewoon doorloopt.

  Het is toch om doodziek van te worden om telkens weer met hetzelfde soort "conflicten" tussen forum bezoekers onderling te worden opgezadeld. Daarvoor zijn we dit forum niet begonnen. Laat mekaar toch met rust. Als je je stoort aan een ander leg het voor mijn part bij de forumleiding, maar hou het nog liever voor jezelf. Maar ga niet zelf ook als een soort moderator optreden. Doen we het niet goed laat het ons weten, maar hou eindelijk eens op met dat onderlinge gebakkelei. We hebben wel wat anders te doen. Gedraag je gewoon als goede gasten betaamd.

  Jantje zegt wat; Pietje bevalt het niet en zegt ook wat; Waarop Jantje weer op Pietje reageert en zo gaan de poppetjes weer dansen. Wat deed de ouderwetse meester vroeger ook alweer op school ?
   
 6. ik ontving zojuist een email dat er een reactie in dit topic is geplaatst, maar dat bericht is blijkbaar weer verwijderd. Laatste bericht is van 6 juni zie ik.
   

 7. Klopt. Ik had 'm ook maar voor die tijd zat ik al in dit topic te kijken en zag een off-topic klaagitem verschijnen. Terecht dat die gemodereerd is.

  Gert.
   
 8. Of zelf verwijderd met hand in eigen boezem... Beter dan de rest... ;) Bijvoorbeeld...
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina