1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Moderatie en kritische toon forum

Discussie in 'Gebruikersforum - Vragen & opmerkingen' gestart door xahmol, 1 apr 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Helemaal mee eens.
   
 2. Een goed geoliede machine moet je laten lopen, daar ga je niet aan rommelen.
  De MGV zal natuurlijk wel een naamswijziging moeten ondergaan, maar verder deden en doen ze goed werk!

  Ik verwacht/denk ook dat mensen die echt in aanmerking zouden komen niet via een forum dat kenbaar zullen maken, maar daar andere wegen achter de schermen voor zullen bewandelen.
   

 3. het gaat niet zozeer om de manier van werken van de mvg maar zoal al een aantal keren op dit forum is opgemerkt is er soms toch wel een meeningsverschil tussen bijvoorbeeld oud @home klanten en mk klanten daarom lijkt het me logies om als gebruikersvereniging ook mensen uit deze gebieden op hogere bestuurlijke functies te zetten hierdoor krijg je een pluriforme gebruikervereniging. heermee voorkom je dat er straks meerdere verenigingen ontstaan en dat de totaale invloed op ziggo afneemt inplaats van toe neemt

  en over het soms niet goed leesbaar zijn van mijn berichten dit kan best kloppen ik ben dyslekties als de pest. als ik snel een bericht schrijft is het dus hopeloos en als ik wat meer tijd heb dan zoek ik de moeilijke woorden gewoon op. (google is je vriend)
   
 4. Ja, het viel me op. Geen aanval van mij hoor, maar was wel benieuwd hehe. Suc6!
   
 5. Grappig dat een thread opeens naar een maand weer actief wordt.

  Even voor de goede orde: sinds ik deze thread heb gestart heb ik geen ingrijpen van de mods meer gezien die mijn wenkbrouwen deden fronzen. Ik vind dat ze heel netjes op het forum nu wat al te heftige posts van repliek dienen zonder censurering toe te passen en zo hoort het.

  Tevens merk ik dat de MGV richting Ziggo nu wel degelijk een kritische toon heeft.

  Ik wil niet zo arrogant zijn om te denken dat het aan deze thread ligt, maar wat mij betreft is zowel dit forum als de MGV inmiddels op de erg goede weg. Ben zelf dus ook maar even MGV lid geworden nu ze ook open staan voor mij als Ziggo klant in Casema gebied.
   
 6. Ook wij moeten even inslingeren. Nu we ons handen een ietsiepietsie meer vrij hebben, moeten we weer tijd maken voor de MGV als vereniging.

  Om te beginnen de ALV met als inzet de zaak formeel om te zetten naar een Ziggo Gebruikers Vereniging. Het wordt dan ook hoog tijd om het zittende bestuur een representatie te laten zijn van alle Ziggo abonnees. Wanneer we een ALV meteen achter de start van het nieuwe forum hadden geplakt dan was dat een beetje moeilijk geworden als er alleen maar mensen van MK huize lid zouden zijn.

  Ik ben alleen bang dat het MK gehalte van de MGV nog in de meerderheid is, maar vertrouw er op dat kandidaten voor het bestuur van niet MK signatuur serieus meedoen in de stemrondes op basis van gezond verstand. Bovendien is het aantal kandidaten voor een bestuursfunctie nou nooit bepaald groot. Gezien de schaalvergroting lijkt me daarbij een uitbreiding van het aantal zeker op zijn plaats.
   
 7. Is dit een verkapte wervingpoging ? :wink:
   
 8. Meer een "luide" hint.
   
 9. of gewoon heel simpel het moet ziggo worden dus een niet al te groot mk gehalte
   
 10. MK bestaat niet meer, we zijn met zijn allen al Ziggo. Weliswaar met nu nog wat technische verschillen tussen Casema/MK/Home maar dat is over een paar maanden ook verdampt. Er zijn dus ook geen lokale belangen meer en alles wat in een overleg ter sprake komt is voor iedereen. Dat was op het laatste overleg wat wij op 7 mei jl hadden ook al zo.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina