1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Volgende prijs verhoging zit er aan te komen.

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door ADDG, 1 apr 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Nieuwe snelheid powerbundel + prijs verhoging.

  Kreeg vandaag een brief in de bus waar in staat aangekondigd dat er per 1 mei wijzigingen aan de power bundel plaats vinden. Het begon goed met een aankondiging van sneller down- en uploaden maar daarna kwam de aap uit de mouw en werd de zoveelste prijs verhoging aangekondigd van 63,50 naar 64,95 per maand. Dit staat in de ontvangen brief:  Geachte heer,

  Per 1 mei aanstaande wijzigt op een aantal punten de powerbundel, uw Alles-in-1 pakket van Multikabel. In deze brief zetten wij op een rij wat dit voor u als abonnee op de powerbundel betekent.

  Sneller down- en uploaden
  Online muziek luisteren, video's delen of tv-programma's terugkijken. De internetsnelheid van de Powerbundel past zich aan de groeiende eisen van intensief internetgebruik aan.

  - De downloadsnelheid, de snelheid waarmee u bestanden ophaalt, gaat omhoog van 12 naar 16 Mbps.

  - De uploadsnelheid, de snelheid waarmee u bestanden op internet zet, verdubbelt van 1500 Kbps naar 3 Mbps.

  Prijsaanpassing
  De prijs van uw Powerbundel wijzigt van 63,50 per maand naar 64,95 per maand.

  Bovenstaande aanpassing op de Powerbundel gaan automatisch in op 1 mei 2008. U hoeft hier niets voor te doen. Uiteraard behoudt u ook alle voordelen van de Powerbundel, zoels onbeperkt bellen met ander Multikabel telefonieabonnees en het uitgebreide standaard pakket voor digitale televisie. Bovendien wordt medio 2008 de Powerbundel uigebreid met de volgende extra's:

  5 extra digital tv-zenders
  Nieuw in de Powerbundel wordt het digital verrassingspakket. Dit is een tweemaandelijks wisselende selectie van vijf zenders uit het totale digitale televisie-aanbod van Multikabel. Het actualy aanbod en kanaalnummer vindt u na de introductie van het verrassingpakket op www.multikabel.nl. Om digitale televisie te kunnen kijken, heeft u een digitale ontvanger nodig.

  Onbeperkt gebruik van Nieuwsserver
  Later dit jaar kunt u onbeperkt gebruikmaken van de Multikabel Nieuwsserver. Het quotum van 100 GB nieuwsgebruik per maand komt dan te vervallen.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 3 apr 2008
 2. Dan zal er voor het Xtra abonnement ook nog wel wat in de pijplijn zitten denk ik.

  Ik hoop positief want het verschil tussen Xtra en Power is zo wel heel minimaal geworden.
   
 3. In die brief staat nog iets meer, n.l.

  Mocht u zich niet kunnen vinden in deze wijziging , dan staat het u vrij om uw abonnement op te zeggen. enz.

  Dus wat let u !
   
 4. 3 megabit UPload is wel heel erg lekker. Neem aan dat dit ook naar alle andere Ziggo internet pakketten wordt doorgevoerd? Mijn Casema Mega heeft nu nog maar 2 up.
   
 5. Hier precies hetzelfde met Multikabel Xtra
   
 6. Ik ben er wel blij me, denk dat je niet mag klagen als powerbundel eigenaar :p

   

 7. Volgens mij staat er zoiets als:


  Geachte klant,

  We hebben een aantal wijzigingen doorgevoerd, u had hier weliswaar niet omgevraagd maar we doen het toch. Het is wel wat duurder. Als het u niet aanstaat, rot u maar op.

  Product Manager Bundels
   
 8. Leuk, dat verrassingspakket. Maar ik heb alle zenders al (behalve de premium), dus wat is het voordeel dan? Sneller downloaden prima, uploaden idem. Maar onbeperkt newsserver is een cadeautje waar de gemiddelde internetter tegenwoordig niets meer aan heeft, want het gebruik van newsservers als downloadmedium is gewoon flink minder geworden sinds de komst van torrentsites.
   
 9. power multikabel gaat omhoog??

  ik krijg net een telefoontje van een maat die vertelde per 1 mei power abbo
  nieuwe snelheden krijgt
  16 Mbit download en 3 Mbit upload

  En wat krijgen de xtra klanten?
  Ik ben erg benieuwd

  Johan2

  [edit] Ik was misleid door een tekst maar misschien beter om verder te gaan in een eerder geopend topic, modjes jullie beslissen het of we hier verder gaan of op
  http://ziggo-gebruikers.nl/forum/showthread.php?t=10487
  @mod : at your service
  [/edit]
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 1 apr 2008
 10. Dit is niet correct, de laatste jaren is juist het downloaden via newsgroepen onwijs aangetrokken. Vroeger wist zo wat niemand hoe het werkt, tegenwoordig zit iedereen er makkelijk op te downloaden zonder al te veel poespas.
  Daarnaast is het een groot voordeel dat met de meeste newsservers je ook de volle snelheid constant pakt, wat je met torrents vaak niet red (met een beetje internetabonnement van formaat althans)

  Ik denk dat zoals iedere verhoging van snelheden en prijsverandering er altijd een groepje klagers blijft. Ik ben in elk geval wel blij met een redelijk stuk sneller voor weinig extra geld.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina