1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Ned.1,2,3 in 2009 in HDTV

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door gkvk, 28 mrt 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Hmmm, is dat zo? Dan valt de rust van bijv. een voetbalwedstrijd vast niet onder de noemer "onderbreking"? Want tijdens wedstrijden van het Nederlands elftal wordt er binnen 15 minuten maar liefst tweemaal "onderbroken" voor reclame.
   
 2. Uit de Mediawet
  Hoofdstuk 3. Commerciële omroepdiensten

  Artikel 3.13
  In televisieprogramma’s die bestaan uit het verslag van een evenement worden alleen reclame- of telewinkelboodschappen opgenomen tijdens de in het evenement voorkomende gebruikelijke pauzes of tussen de daarin voorkomende gebruikelijke zelfstandige onderdelen.
  Waarschijnlijk is de "interpretatie" dat het geouwehoer tussen de helften een zelfstandig onderdeel van het verslag vormt.
   
 3. Klopt helemaal. Het gaat erom dat Nederlandse zenders live sport niet mogen onderbreken, tijdens de rust een voetballwedstrijd is er geen live sport, dus mag er wel onderbroken worden. Zelfs de NOS doet dat, terwijl de publieke omproep eigenlijk helemaal geen reclameonderbrekingen heeft tijdens programma's.
   
 4. Gezien het karige aanbod van HD zenders vandaag mijn HDTV pakket laten stoppen. Gelukkig was het 6 maanden gratis dus eigenlijk heeft het niets gekost. Jammer dat Ziggo HD nog steeds niet serieus neemt. Gelukkig is er een overvloed aan aanbod via internet. Downloaden, streamen en genieten maar. Heb je tenminste nog iets aan je FULLHD :wink:
   
 5. Ik zou hier van de kenners (profs) wel eens willen weten of dit klopt. Is het op dit moment niet mogelijk om drie of vier HD zenders aan het bestaande pakket toe te voegen zonder andere digitale kanalen daar voor op te geven?
   
 6. Re:

  Eigenlijk zou Ziggo het HDTV-pakket moeten opheffen als ze het toch niet uitbreiden. De zenders kunnen ze dan in de diverse pakketten plaatsen (dus Discovery HD naar het pakket van Discovery,etc).
   
 7. pakket hier opgezegd, ik wacht even en neem het dan binnenkort het hd pakket weer, is het weer een half jaar gratis :)
   
 8. nou ik hou het pakket, ik kan niet zonder :mrgreen: kijk namelijk vaak discovery HD.
  Maar je moet het niet te vaak kijken anders kijk je steeds herhalingen......
   
 9. Volgens de voorwaarden kom je dan enkele maanden niet meer in aanmerking voor eventuele aanbiedingen met hetzelfde abonnement, om dat soort misbruik te voorkomen. Maar ja, de afdeling verkoop is nooit te beroerd daar overheen te lezen :schater:.
   
 10. het gaat niet om het opgeven van digitale kanalen, maar om het opheffen van analoge kanalen. Een analoog kanaal neemt veel meer bandbreedte in dan een groep van digitale kanalen. (correct me if I'm wrong). Dus als Ziggo het analoge aanbod langzaam uitfaseert ontstaat steeds meer bandbreedte voor een groot aantal nieuwe (digitale) kanalen waaronder HD.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina