1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Decoder met HDMI?

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door picard!, 28 mrt 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik heb een 32 inch lcd tv gekocht. Lees vaak dat deze het beste via HDMI verbonden kan worden voor het beste beeld.
  Mijn Humax decoder (TvHome gebied) heeft echter alleen scart. Is het goed om de dure Samsung HD decoder te kopen die wel HDMI heeft? Of zullen er binnenkort andere decoders komen met HDMI?
   
 2. Er schijnen wat andere HDTV ontvangers te komen, dus als je al een SDTV ontvanger hebt dan zou ik je willen adviseren om nog even te wachten voordat je wat anders gaat aanschaffen.
   
 3. Het lijkt me niet handig om overal dezelfde vraag te gaan stellen. Gewoon één topic openen en even rustig afwachten wat de antwoorden zijn lijkt mij voldoende.
   
 4. @ArChie, ik was al bezig met verplaatsen
  @picard, beide posts ook nog eens op een "verkeerde plek".
   
 5. Zodra we de goedkeuring hebben gegeven op de nieuwe producten die in ontwikkeling zijn zal ik het laten weten. Wellicht dat je me (weer) voor bent :)
   
 6. Hoi Anoniem,

  Komen er ook HDTV PVR's op de markt ?

  Grt,
  Rene
   
 7. Volgens het geruchten circuit komt Samsung in het laatste kwartaal van dit jaar met een HDTV PVR op de markt. Ook schijnt Humax met een HDTV PVR bezig te zijn. Verder zit er natuurlijk ook de Scientific Atlanta HDTV VOD OpenTV PVR er aan te komen, maar dan voorlopig nog alleen in een (beperkt deel?) van het Casema gebied.

  Wat er nog ontbreekt is wat meer aanbod van HDTV ontvangers zonder PVR. Voorlopig lijkt het erop dat Samsung daarvan de enige aanbieder blijft. Meer concurrentie door meer merken zou goed zijn voor de ontwikkelingen.
   
 8. in de maak
   
 9. Nu inderdaad de Scart zijn langste tijd heeft gehad en HDTV toch sterk in opkomst is wordt het inderdaad eens tijd dat er meer decoders uitkomen met een HDMI uitgang. Zeker er nu bijna alleen nog maar LCD en Plasma TV's worden verkocht is een decoder met een HDMI uitgang een must.

  Samsung is op dit moment de enigste decoder met een HDMI uitgang (persoonlijk vind ik die Samsung niets omdat daar altijd de Smartcard van uitsteekt (wat dus niet uitziet). Ik hoop dus dat de bekende decoder leveranciers (zoals o.a. Humax) snel uitkomen met een decoder (met en zonder PVR) met een HDMI uitgang.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina