1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Twee TV's van JVC in aantocht met Zesko compatible DVB-C tuner

Discussie in 'Digitale TV - Irdeto ontvangers' gestart door ArChie, 28 mrt 2008.

Niet open voor verdere reacties.

 1. Er zijn een tweetal batches geleverd (26" en 32"). De toestellen zouden gewoon te koop moeten zijn en worden ondersteund door Ziggo.
  De type nummers die op de ziggo portal staan zijn niet juist, dit wordt aangepast.
   
 2. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
   
 3. Wat zijn de type nummers dan wel? Ik ga er meteen een halen dan van de week.
   
 4. Tig verschillende STBs? Volgens mij komen we niet verder dan 5 ofzo. En de meeste zijn al 3 jaar of langer op de markt. De vernieuwing gaat gewoon apetraag vanwege de proprietary security.

  TVs met ingebouwde tuner kan wel leuk lijken, maar is niet echt praktisch en zeker niet innovatie stimulerend. Het heeft onder andere met Franse wetgeving te maken die verplicht dat ieder Tv toestel een DVB-T/S of C tuner ingebouwd heeft. Echter de economische levensduur van een TV >10 jaar. Dus dit zal de kabelaars al helamaal niet meer motiveren om nog iets aan innovatie te doen. Nu is het al bedroefd met een gesloten markt, maar als de product lifecycle nog langer wordt dan gaat het nog langzamer. En leuk als je gaat verhuizen. Moet je misschien een nieuwe TV kopen. Zou je dat accepteren met je auto, telefoon, wasmachine, stofzuiger, computer? Waarom wel met je TV (of zelfs STB)?

  En firmware updates klinkt leuk op papier maar in de praktijk komt er niks van. Zo'n beetje iedere AV versterker kan ook firmware updates aan. Alleen doen de leveranciers dat nooit. Verdien je toch niks aan? Alleen handig om eventuele cruciala bugs te kunnen verhelpen, verder niks.

  Nee doe mij maar een wet die verplicht alles via 1 bepaalde standaard op te lossen, zodat je overal een STB kan kopen met verschillende features en alleen maar een andere smartcard per provider er hoeft in te steken. Net als met SIM cards. Kijk maar hoe hard het is gegaan met HDD/DVD recorders voor analoge TV. Of mobiele telefoons. Zit steeds meer op voor minder geld van merken die een merk-imago hoog te houden hebben.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina