1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Even wennen

Discussie in 'Gebruikersforum - Vragen & opmerkingen' gestart door TVAS, 26 mrt 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Dat weet ik wel, maar volgens mij wordt er hier ook veel minder gepost over @Home gerelateerde zaken. In ieder geval veel minder dan op het oude forum. Maar misschien moeten de mensen het forum nog vinden....
   
 2. het oude tvhomeforum was idd overzichtelijker, ik bedoel dan wel met de oude layout(subsilver)
   
 3. De forum-indeling van het Digitale TV deel is gelijk aan het TV-Home forum. Inderdaad kun je hier meer informatie en discussies vinden over andere produkten van @Home (en straks Ziggo) zoals Internet en Telfonie en algemene zaken. Maar die hoef je natuurlijk niet te zien, je kunt alles verbergen of zelfs direct klikken naar de digitale TV forums, dan zie je ze helemaal niet.

  Als je begint op de homepage (http://ziggo-gebruikers.nl) en daar op de Forum-TAB gaat staan kun je via het uitklapmenu direct naar Digitale TV of naar de Ontvangers toe.
   
 4. Gefeliciteerd met de naadloze overgang van jullie forum. Het is inderdaad even wennen. Maar dat zal wel lukken. Kunnen jullie Ziggo niet helpen? Dat gaat wat minder naadloos. Ik kan daar niet meer bij mijn gegevens komen.
   
 5. ik heb jullie forum idd ook pas gevonden.
  ik had gegoogled op ziggo en kwam toen hier terecht.
  mooi forum!!!!
   
 6. Was al een tijdje opzoek naar een plaats als deze na het sterven van Troubles@home.

  Een zoekpoging naar ziggo in google leverde deze pagina op, en moet zeggen dat ik meer dan te vreden met de informatie die ik hier vind.
   
 7. Het is een mooi forum geworden, alleen jammer van de sommige wel erg negatieve mensen. (ook erg veel minder negatieve mensen overigens hoor :wink: )
  Reden van dit opnoemen is dat ik het oude mgv forum echt voor mijn plezier kon lezen, dat is bij dit forum een stuk moeilijker door de stemming die wordt gezet, vind ik persoonlijk echt erg jammer.
   
 8. Gewoon volhouden, negatief is gemakkelijker dus hebben we meer positieve posters nodig voor een goede balans.:lol:
   
 9. Heb je zonder meer een punt!

  Mensen bij wie het allemaal prima verloopt zoeken niet zo snel naar een forum als deze.
  Daarentegen is het zo dat mensen met wel problemen deze forums wel zoeken en vinden.

  Voor een groot deel gelukkig ook, er moet ook zeker een orgaan zijn die het opneemt voor dergelijke klanten, en daar is de gebruikersvereniging ook simpelweg erg sterk in!
   
 10. :wink:
  Die negatieve geluiden overheersen vaak als er door de provider veranderingen worden ingevoerd. Vaak terecht, helaas ook soms te vaak te veel van hetzelfde. Aan de ene kant is dat voor de provider een signaal dat er "echt" iets aan de hand is. Voor de meelezers, en vaak degenen die dat probleem niet kennen, erg vervelend.
  Dat is ook het moment waarop men dan als "buitenstaander" meent te moeten ageren, wat dan weer bijval oplevert. Maar ook irritatie van de klagers. En bats, de hel breekt los. En Murphy doet mee, nl. altijd als er geen moderator in de buurt is. Dan schrik je je rot als je ineens met die bende wordt geconfronteerd als je online komt.
  Toch vind ik het opmerkelijk en hoopgevend dat door de meet genomen de mensen er ook zelf belang aan hechten om de sfeer prettig te houden.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina