1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Nieuw: FAN TV

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door Speedy.TV, 25 mrt 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Zucht!:cry:
   
 2. Volgens mij zijn het de Multikabel medewerkers zelf die toen gestart zijn om SCIFI op tv te krijgen.. Dus wat Bordewolf zegt is niet helemaal waar..

  Ik wil niet weer een klaag, steun en kreun topic! Ik neem aan dat het we nu weer wat zakelijker verder gaan, meningen over de inhoudt van FAN tv hebben we nu wel gezien..
   
 3. Thomas, dit laatste was mij niet bekend. Maar heb jij wel eens een digitale enquete ingevuld van @home/Multikabel/Casema ? Daar lusten de honden geen brood van. Ik kreeg er 1 over het betalen voor een smartcard. Bijvoorbeeld een vraag over wat dat mocht kosten. Daar stond het antwoord:" Dit moet gratis blijven" mooi niet bij. M.a.w. komt op het moment dat men ons wil laten betalen naar voren dat uit een enquete is gebleken dat de mensen er wel voor willen betalen, terwijl de geenquteerden geen keuze hadden om aan te geven dat ze op een degelijke bijdrage niet zaten te wachten.

  In diezelfde enquetes werden vragen gesteld over 2e smarcard, betalen voor diensten die nu reeds in het abo zitten (softwareupdates, up/downgraden abonnement, helpdesk, onderhoud etc). Maar opties als "totaal mee oneens of oneens" stonden er niet bij.

  Tot zover mijn relaas over de enquetes. Ik wou dit er even bij vermelden omdat men bij FanTV en andere kanalen altijd roept dat de abonnees dat willen en dat dit uit een enquete blijkt. Maar ja als je vraag of RTL4 moet verdwijnen of MTV2, dan kiest men MTV2. Zelfde met bijvoorbeeld NET5 of SkyNews. Kortom de vraagstelling is gericht op wat de kabelaar en door wil drukken en niet wat de consument daadwerkelijk wil.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina