1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Nieuw: FAN TV

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door Speedy.TV, 25 mrt 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Uit de @Home nieuwsbrief:

  Fan TV
  Vanaf 31 maart wordt het KeuzePakket Film & Entertainment uitgebreid met de zender Fan TV. U vindt Fan TV op kanaal 118. Populaire Fan TV-programma’s zoals ‘Woon en Klus Magazine’, ‘Tuinmagazine’, ‘AutoXperience’ en ‘MotorXperience’, zijn op kanaal 118 te zien.

  Fan TV is een volledig Nederlandstalige zender die naast bovengenoemde programma’s ook een uitgebreid aanbod van informatieve TV-programma’s heeft. Zo wordt in de documentaireserie ‘Jongensdroom’ Robert Doornbos, één van Nederlands succesvolste autocoureurs, gevolgd. Bovendien zendt Fan TV de internationaal bekroonde documentaireserie ‘Een baby’s wereld’ uit. Binnenkort wordt het programma-aanbod uitgebreid met een nieuwsprogramma, een watersportprogramma, een programma over gadgets en een zakenmagazine.
   
 2. Conflict RTL met Fan Interactive leidt tot schrappen programma's

  RTL Nederland ziet zich genoodzaakt per direct de samenwerking met Fan Interactive Media te beëindigen. Dit betekent dat de programma's Woon & Klusmagazine, Tuinmagazine, AutoXperience en MotorXperience niet langer worden uitgezonden bij de RTL-zenders.

  Meer

  Bron: Broadcast Magazine

  [was al eerder vermeld, maar past mooi in deze topic]
   
 3. Ik ben nogal benieuwd wat Fan TV gaat uitzenden. Ik kan me er moeilijk een voorstelling van maken. Alleen wat ik eens een keer had gezien kwa Fan TV website leek het helemaal niks, en leek het erg vergelijkbaar met de waardeloze tv-zender Zizone (kanaal 998). Kan iemand meer over deze zender (invulling) vertellen?

  Bas
   
 4. Ergens lijkt het me wel logisch dat FAN Tv de programma's dir RTL niet meer wil uitzenden gaat voortzetten. Deze programma's zijn bekend bij de kijkers en zo zouden ze wat meer naamsbekendheid kunnen krijgen.

  Maar goed. We zullen zien, sprak de blinde.
   
 5. RTL straft producent wegens digitaal kanaal.
  RTL Nederland 'straft' producent FAN van onder meer woon-, klus- en tuinprogramma's, omdat het bedrijf eind deze maand een eigen digitaal kanaal start bij een aantal kabelmaatschappijen. RTL schrapt nu de FAN-programma's.
  Bron: Emerce


  Kortom het lijkt erop dat de uitzendingen die eerst op RTL waren nu worden voortgezet op deze zender.
   
 6. TV-producent FAN krap bij kas

  Tv-producent FAN zit even krap bij kas vanwege een conflict met RTL over het uitzenden van programma’s als Woon & Klusmagazine, Tuinmagazine, AutoXperience en MotorXperience. Daarom zijn schuldeisers niet betaald onder wie het personeel. In brief aan zakelijke relaties zegt het bedrijf binnenkort uit de financiële problemen te zijn.

  RTL 5 besloot onlangs de programma’s van FAN niet meer uit te zenden omdat de tv-producent uit Laren zelf een tv-kanaal gaat beginnen met de programma's die het via RTL uitzond. Volgens de directie van FAN stopte sponsors en adverteerders vervolgens direct hun betalingen aan FAN waardoor het bedrijf nu in de financiële problemen zit.

  Bron: http://www.villamedia.nl/journalist
   
 7. Vind je het gek?? Op zo'n eigen digitaal thema kanaal hebben ze een veel kleiner bereik dan via de zenders van RTL die overal in het basispakket zitten. Ik zou als sponsor/adverteerder ook niet graag hetzelfde blijven betalen voor een programma dat opeens veel minder kijkers heeft.
   
 8. De uitzendingen starten vanavond 31-3 om 18.00 uur tot die tijd is een aankondiging te zien.
  EPG is volgende week beschikbaar
   
 9. op de website zie ik ook geen programma gids, is wel handig als het er zou zijn
   
 10. Hier zit op kanaal 118, Fan alleen heb ik een stilstaand beeld met een verkeersbord erop.

  Het lijkt er wel op dat ze vandaag echt beginnen want ze hebben volgend persbericht verstuurd:

  FAN 'Jouw wereld in beeld' van start.
  Het nieuwe TV-kanaal FAN 'Jouw wereld in beeld' start maandagavond om zes uur met uitzenden. Afgelopen week heeft televisieproducent FAN overeenstemming bereikt met UPC en kleine kabelexploitanten over digitale èn analoge doorgifte van de nieuwe – volledig Nederlandstalige – zender. Dat betekent dat de succesvolle FAN-programma's binnenkort ook in zo'n 75% van de huishoudens zònder digitale ontvanger is te zien. FAN is uiteraard zeer verheugd met deze ontwikkelingen.
  Televisieproducent FAN had al eerder overeenstemming bereikt over digitale doorgifte van de zender met de grote kabelexploitanten Casema, @Home en Multikabel (kanaal 118), CAIW (kanaal 52) en DELTA Kabelcomfort (kanaal 145). Daarnaast zendt FAN ook uit via diverse kleine kabelexploitanten, ondermeer Kabel Noord en St. CAI Harderwijk. Bovendien gaat UPC de FAN-programma's zelfs aanbieden via video-on-demand (VOD). De kijker kan dan zelf bepalen welk programma hij wil zien en wanneer.
  FAN 'Jouw wereld in beeld' zal 24 uur per dag, zeven dagen per week voornamelijk informatieve TV-programma's gaan uitzenden voor iedereen in de leeftijd van 20 tot 65 jaar. Primair richt de zender zich hierbij op de doelgroep 35-65 jaar, een doelgroep die in het huidige zenderaanbod is ondervertegenwoordigd.
  FAN hanteert een horizontale programmering. Gebaseerd op het kijkgedrag van de doelgroep is die zo samengesteld dat 's ochtends vroeg en 's avonds laat de zender een mannelijk profiel heeft met programma's als 'AutoXperience', 'MotorXperience' en de documentaireserie 'Jongensdroom' rond autocoureur Robert Doornbos.
  Overdag geldt een vrouwelijk profiel met de populaire programma's 'Woon en Klusmagazine', 'Tuinmagazine' en 'Thuis in Nederland', aangevuld met 'Reismagazine' en de bekroonde serie 'Een baby's wereld'. In de avondperiode richt de zender zich met een gevarieerd programma-aanbod op zowel vrouwen als mannen.
  Het programma-aanbod van FAN 'Jouw wereld in beeld' wordt op korte termijn uitgebreid met een dagelijks Vrouwenmagazine en Mannenmagazine, een Businessmagazine èn een eigentijds nieuwsprogramma dat in nauwe samenwerking met Dagblad De Pers en de IEX media groep zal worden geproduceerd.
  Bron: Persbericht FAN


  update: inmiddels toch beeld!
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina