1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Eerste enquete - Welke nieuwe zenders??

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door Bordewolf, 24 mrt 2008.

?

Welke nieuwe zenders bij Ziggo??

Peiling gesloten op 13 apr 2008.
 1. SkyNews

  39,7%
 2. MTV2

  17,5%
 3. 3voor12 on Stage

  11,1%
 4. SciFi

  63,5%
 5. FanTV

  9,5%
 6. 13th Straat

  39,7%
 7. DSF

  12,7%
 8. VOX

  22,2%
 9. RTL2

  17,5%
 10. ZoneHorror

  17,5%
Meerdere stemmen zijn toegestaan.
Niet open voor verdere reacties.
 1. Eerste keus is 13 Street maar wil ook erg graag Sky News en MTV TWO terug.

  Waarom staat FAN bij de keuzes? De zender komt er toch al bij op 31 Maart.
   
 2. Om ook eens te zien hoe goed deze zender ligt. Ziggo/@home maakt zeer ongelukkige keuzes als het gaat om nieuw zender aanbod. Vele gewaardeerde zenders worden klakkeloos verwijderd om plaats te maken voor zenders waar niemand op zit te wachten.

  Men schermt met enquetes welke gedaan worden. Nu ik heb nieuws: aan een dergelijke subjectieve enquete heb ik twee maand geleden meegedaan. De ene vraag is nog subjectiever als de andere en een antwoord dat je wil geven staat niet bij de mogelijk antwoorden.

  Wat wilt u betalen voor een smartcardbijdrage??? De keuzemogelijkheden verieerden van € 1,= per maand tot zelfs €50,= per maand. Echter de keuze: dit is belachelijk of een keuze: geen hol stond er niet bij.

  Kortom de enquetes van @home/Ziggo dienen eerst maar eens openbaar gemaakt te worden en ik opper dan ook voor openbare voor ieder toegankelijke enquetes zodat iedereen kan zien op welke wijze @home/Ziggo enqueteert. De honden lusten er geen brood van.

  Tja wanneer je mensen bijvoorbeeld in het kader van nieuwe zenders alleen maar de zenders als keuzemogelijkheden geeft waarvan je toch al van plan bent ze toe te voegen dan is het niet zo gek dat uit de enquete blijkt dat de mensen deze zenders willen. Andersom geld dit voor de zenders die men wil verwijderen. Je stelt dit als vraag en geeft als keuzemogelijkheden alleen de zenders waarvan je als bedrijf van plan bent deze te verwijderen.

  Kortom: OPENBARE ENQUETES SVP ! En wat betreft mijn enquete: FanTV er dus ook tussen om te zien of deze ECHT wel favoriet is. Aan de voorlopige uitslag te zien niet!
   
 3. Ik heb geen behoefte aan steeds meer TV zenders via de kabel.
  Zo rond de 120 TV zenders lijkt mij dan ook meer dan voldoende.
  Als men meer TV zenders wil aanschouwen, kan men beter de schotel als optie nemen.
  Ik vind kwaliteit belangrijker dan kwantiteit.
  Ze mogen van mij bandbreedte reserveren voor de toekomstige HD zenders en VOD.
   
 4. Ik zie heel graag Sky News terug. Hoef ik geen schotel te kopen. En ja meer Engelse commerciele zenders
   
 5. Ik heb voor Sky News gekozen. Dat is de enige zender in het rijtje die mij erg aanspreekt.
   
 6. Het probleem is dat ik een andere smaak heb dan jij. En andere mensen hebben weer een andere smaak. Als je weinig bandbreedte hebt, dan moet je je beperken tot zenders voor de grootste gemene deler, maar als je veel bandbreedte hebt, dan kun je kwaliteit en kwantiteit verenigen. Je kunt dan namelijk zenders voor niche-markten gaan uitzenden. Dat is nu net het probleem, want dat doet Ziggo te weinig. Ze hebben veel zenders voor eenzelfde doelgroep, die ook nog eens eenzelfde soort programma's uitzenden. De kracht van de digitale kabel zou nu net diversiteit moeten zijn en dat zie ik nog steeds niet. Helaas.
   
 7. Wat een poll :sad: : nog meer 'bagger' zenders... NIET DUS!

  Wel graag meer HD. Neem een voorbeeld aan de Belgische kabelaar INDI: die hebben behalve DiscHd en NatGeoHD ook nog ARTE HD, TMF LiveHD, Exqi HD (cultuur)...

  Helaas zal BBC HD wel lastig worden want die willen niet dat het huidige HD kanaal buiten Engeland verspreid wordt (rechten en zo...). Ze hebben wel plannen voor een 'europese' versie, maar daar moet dan fors voor betaald gaan worden...

  Ik zou graag de film zenders 'Showtime' en 'Silver' uit Scandi erop willen hebben. Met name Silver is een zender met over het algemeen goeie, bizondere films uit het 'filmhuis' circuit.
   

 8. de enige mannier dat jij krijgt wat je wil en ziggo weet dat er wel/niet naar een zender gekeken wordt is het afschaffen van het pakketten systeem en iedereen zelf een unique bundel van zenders laten samenstellen.
   
 9. Precies ieder heeft zo zijn eigen keuzes...
   
 10. Wordt dat niet een dure administratieve aangelegenheid (chaos) voor de kabelaaraanbieder als iedereen zijn eigen pakketje mag gaan samenstellen ?
  Ik ben bang dat bij deze optie de klant uiteindelijke de dupe (€ € €) gaat worden.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina