1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Eerste enquete - Welke nieuwe zenders??

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door Bordewolf, 24 mrt 2008.

?

Welke nieuwe zenders bij Ziggo??

Peiling gesloten op 13 apr 2008.
 1. SkyNews

  39,7%
 2. MTV2

  17,5%
 3. 3voor12 on Stage

  11,1%
 4. SciFi

  63,5%
 5. FanTV

  9,5%
 6. 13th Straat

  39,7%
 7. DSF

  12,7%
 8. VOX

  22,2%
 9. RTL2

  17,5%
 10. ZoneHorror

  17,5%
Meerdere stemmen zijn toegestaan.
Niet open voor verdere reacties.
 1. Welke zenders wil jij er nieuw bij bij Ziggo
   
 2. Niet dat het veel zal helpen, maar ik dus voor (de meest logische) SciFi en 13th Street gekozen. De rest pluk ik sowieso al via de Sat. :)
   
 3. Geen enkele van degene die jij in je poll hebt opgenomen. Ik wil HDTV-zenders erbij, zoals BBC HD.
   
 4. Ik wil BBC entertainment!! Is sowieso een internationale zender, dus qua licentie moet het niet al te moeilijk zijn. Ondertiteling is voor mij niet eens een must. 13th street lijkt me ook wel leuk. SciFi lijkt me daarentegen geen hol aan. Maar zo heeft ieder wel zijn persoonlijke wensen :).
   
 5. BBC HD idd! En die staat er niet bij.
   
 6. Wat een slechte zenders, het wordt tijd voor Engelse of Belgische commerciƫle tv zoals we die wel van Duitsland hebben.

  Bijvoorbeeld VTM, VT4 of Channel 4.

  Ik zit niet te wachten op nog een nieuwszender of nog een muziekzenden. FanTV is al te ontvangen, alleen zendt nog niet uit.
  Zone Horror hadden we al maar is er uit gedonderd, net zoals Zone Club, wat overigens ook best een aardige zender was van tijd tot tijd.
   
 7. SkyNews hoeft niet zo nodig, die is zo specifiek op Engeland gericht (en Amerika, maar ja dat is ook logies voor de 51ste staat van de USA).
  Verder snap ik niet wat er fout is aan SciFi channel want iedereen heeft toch zijn eigen smaak ? (zie andere thread over Brava).
  We hebben er toch niks over te zeggen, ik heb nu gelukkig een livefeed van ESPN uit de USA via het netwerk van mijn bedrijf (in HD, 1080i) dus ik zou ook graag ESPN en ESPN2 erbij willen, maar dan wel de feed uit de US niet die uit Europa.
  Maar goed, zo kunnen we nog wel even doorgaan.
   
 8. Wvb SciFi: zou ik op zich graag hebben, maar de reacties van UPC gebruikers is zacht uitgedrukt niet positief op deze zender. Het is een erg slap aftreksel van het VS origineel met stokoude zenders die continue herhaald worden met gekmakend veel breaks.

  Het oorspronkelijke enthousiasme was daar snel weg.

  Maar meer zenders is altijd goed, dus doe ze allemaal maar ;-)
   
 9. Eerste indruk bij mij is toch dat Ziggo de verkeerde zenders weg heeft gedaan en dat FanTV er niet hoeft te komen.... Maakt Ziggo de verkeerde keuzes??? En op grond waarvan nemen zij de keuzes?
   
 10. Lees het een en ander over SCI-FI Channel en 13th Street.
  Kan inderdaad zeggen als UPC Digital gebruiker dat 13th Street bij mij vaker aanstaat doordat ze o.a. Dexter, Sleeper Cell en House uitzenden. Binnenkort overigens vanaf april andere Showtime serie Brotherhood op 13thStreet. Zou echt veel meer toevoegen in Zesko gebied. Zal mn moeder fan van misdaad/crime series ook wel waarderen ;)

  Uiteraard valt voor MTV2 ook wel wat te zeggen maar denk dan eerder dat MTV Brand New dan wel pleitoz mag ofwel een Sterren.nl/TV Oranje is nu nogal dubbelop.

  irix: Engels ITV / Channel4/ Film4 of Belgische commerciƫlen is leuk maar zal niet gaan gebeuren. Hebben niet de rechten om dat hier te gaan zien. Sowieso is VT4 & co van SBS groep als ik t goed heb is dan ook veel van dezelfde series/films.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina