1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

De weg naar één bedrijf

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door someone, 24 mrt 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Geen dank hoor.
  Het zou inderdaad wel leuk zijn als ze voor ons, als "trouwe klanten", ook met een leuke aanbieding zouden komen. Tot nu toe waren nieuwe abonnees wel erg in het voordeel... ;-)
   
 2. nieuwenaam

  De nieuwe naam zal vanaf 16-5-08 worden gebruikt
   
 3. Idd 16 Mei , ben zelf bij Casema maar dat wordt dus Ziggo.
  voor de zoveelste keer een verandering :?
   
 4. appie1 en vision wat voegt de melding van 16e toe? dat was al langer bekend in dit topic. Het gaat met name om de acties met abo's / decoders waar nu nog vraagtekens bij staan... :?
   
 5. Volgens mij zag ik net in een reclame blok op discovery een leader van ziggo voorbij schuiffelen.
   
 6. Klopt zag gister ook een Ziggo commercial maar geen verdere tekst of website vermelding. Vrijdag is de big day.. dan zal site ook zeer waarschijnlijk actief zijn.
   
 7. En wat voor een commercial, ik zie iedere keer een foto (of op TV het filmpje) van een oude man met een koffer. Gaat dit de doelgroep worden van de nieuwe kabelaar?:-P
   
 8. Als het maar niet symbolisch bedoeld is "Ziggo op weg naar het einde... ";-)
   
 9. Diezelfde man met koffer staat ook op kranten-advertenties.
  Dat noemen ze "teasers" zodat mensen erover gaan praten (wat zou dat nu weer te betekenen hebben) waardoor vrijdag als men echt 'los' gaat met de reclame campagne het meer opvalt. "Wij" weten ondertussen wel wat Ziggo inhoudt, maar het grootste deel van de @Home/Casema/Multikabel klanten heeft nog nooit van Ziggo gehoord.
   
 10. Ziggo

  even duidelijk maken.
  IP-TV en Uitzending gemist is nu in een test fase. Hier mee worden alleen klanten voor zien in Boxmeer, waar dus ook de ETTH oplossing draait. Dit zal voorlopig nog niet beschikbaar worden in de overige footprint.

  Wat waarschijnlijk wel snel zal komen is VOD Video on Demand, dit draait nu in Casema gebied en zal ook in @Home gebied worden uitgerold.

  Over speciale acties is mij nog niets bekend, maar die zullen waarschijnlijk wel komen. Hou er wel rekening mee, dat een VOD decoder niet goedkoop is, omdat dit gelijk een HDD + SD + HD decoder is, en zal waarschijnlijk rond de 400 Euro komen te liggen.
  gr.
  appie
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina