1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

De weg naar één bedrijf

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door someone, 24 mrt 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. @Home, Multikabel en Casema hebben de site 'de weg naar één bedrijf' geopend.
  De site informeert de abonnees over het samengaan van de drie bedrijven naar Ziggo.
  De site is te vinden op: http://www.naar1bedrijf.nl/

  Bron: @Home site
   
 2. Handige Tip!
   
 3. per waarneer worden de bedrijven nu eigenlijk 1 bedrijf?
   
 4. Daarover hebben de kabelaars nog niets naar buiten gebracht. Het enige wat we zien is dat alle acties die er momenteel lopen op 16 mei aflopen. Het zou dus kunnen dat ze na die tijd onder 1 naam verder gaan, maar voor hetzelfde wordt dat nog later. Even afwachten dus ...
   
 5. Wat ik me afvraag over ziggo, nu regelt elk bedrijf toch zelf zijn signalen?(@home staat bijv. een digitaal kopstation in zwolle geloof ik). Hoe gaat men dit regelen als alle bedrijven samen zijn? Komt er één kopstation voor heel ziggo, of blijft het versnipperd zoals het nu is?
   
 6. Voor het juiste begrip, wij zijn inmiddels 1 bedrijf.
  We hebben gekozen voor een redundant headend oplossing, hetgeen betekend dat er 2 headends bestaan die elkaars backup vormen. Als er ontvangstproblemen voorkomen in 1 headend dan wordt er automatisch omgeschakeld naar het andere headend.
   
 7. Is er inmiddels nu al bekend wanneer nu precies de nieuwe abonnementen / decoders via ziggo gelanceerd worden zal dit ook plaatsvinden op 16 mei?

  Ik vraag me dit af omdat mijn ouders graag digitale tv willen nemen maar wil voorkomen dat ze nu nog een oude decoder (Humax FOX) aanschaffen terwijl de nieuwe generatie misschien zeer snel gelanceerd wordt (die dan ook on demand zoals uitzendinggemist ondersteunen) of gaat dit nog maanden/jaren duren? Anders misschien toch deze week maar alsnog aangaan met @Home.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 13 mei 2008
 8. Waar haal je vandaan dat er nieuwe abonnementen gelanceerd worden? Volgens mij is het alleen een kwestie van een andere naam op nieuwe contracten.
  En het tijdstip van lancering van nieuwe decoders hangt IMHO al helemaal niet af van de nieuwe naam van deze gefuseerde club kabelaars, maar meer van fieldtests en certificering van nieuwe apparatuur.
   
 9. Gedeeltelijk waar, de abonnementen worden bij Casema/Home/MK gelijk dus het zou maar zo kunnen dat dit betekent dat er nieuwe bijkomen of oude verdwijnen bij sommige providers. De actie-aanbiedingen (kadootjes of korting bij afsluiten van een nieuw abonnement) lopen op 16/5 allemaal af en komen er dus nieuwe aanbiedingen. Welke dat zijn en of ze beter zijn dan de huidige is nu nog onbekend. Het gaat dus niet om een nieuw type ontvanger waarmee een aanbieding zou komen.
   
 10. Ok bedankt voor jullie reacties. Enkel dus alleen nieuwe acties (had ook gelezen dat huidige acties tot 16/5 liepen) en voorlopig dus weinig te verwachten rondom nieuwe decoders. We wachten dan even tot vrijdag en kijken of ze mogelijk misschien de Humax FOX wellicht goedkoper of gratis weggeven als je digitale tv standaard of totaal pakket afneemt.. want zoals het er nu uitziet is de decoder nog steeds 100 euro als je alleen digitale tv af wil nemen. Internet en telefoon hebben ze al voordeliger bij een andere aanbieder.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina